Öngyilkosnak lenni szabad vagy nem szabad?
Telefonos lelki segély - S.O.S - HÍVD! 116-123
A munkahely és a lakás elvesztése, s más egzisztenciális krízisek miatt hívják a legtöbben a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének (LESZ) számait.
HÍVJA A 116-123 TELEFONSZÁMOT, HA ÚGY ÉRZI, NINCS REMÉNY, HA MÁS ÚGYSEM ÉRTENÉ MEG, TALÁN MÉGIS LESZ EGY EMBER, AKIVEL TUDNA ERRŐL VESZÉLNI!
Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ)
Attól függ, miben hiszel. A keresztények szerint nem szabad. Az ateisták szerint nem tiltja meg senki, legfeljebb a saját jóérzésed a szeretteid iránt.
Szerintem mindig tehetsz magadért, ha mást nem, akkor is bízhatsz benne, hogy lesz jobb is. Átgondolhatod, hogy mivel tehetnéd csak egy kicsit jobbá a napodat és azt megteszed.
A depressziónak a sajátja, hogy az ember úgy érzi, semmi sem fog már változni, pedig mindig minden megváltozik.
Én is voltam ilyen helyzetben, mint te, én is úgy gondoltam, hogy ebből nincs kiút. De aztán mégis volt, csak ki kellett várni.
Valahol olvastam egy érdekes dolgot. Ahol nyomorúságos az élet, ott az öngyilkosságok száma alacsony. Ha nem kell megküzdened érte, akkor nem értékeled. Bizarr, hogy ez még az emberéletekkel is így működik, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!