Nagyon durván remeg a jobb kezem? Stressz?
Azt a remegést ismerem, ami mondjuk vizsgadrukk miatt van. De ez nem olyan...van bennem egész nap folyamatosan egy szorongás. Aminek tudom is az okát. Gyomoridegem is van, hőhullámaim.. Viszont a kezem így nem szokott remegni. Pl ha iszok és emelem a számhoz a poharat akkor, meg hasonló pozíciókban. Nyugalmi helyzetben nem. És csak a jobb kezem. De még bizonyos pozíciókban a szám is megremeg. Annak is a jobb oldala. Ezt okozhatja a stressz? Főleg ha csak az egyik oldalon jelentkezik? Már bebeszeltem, hogy parkinson kórom van.
20 éves lány vagyok
Nem, ennyi idősen nem Parkinson. Volt már hasonlóm. Ha sokat kell tanulni és dolgozni egyszerre és folyamatosan a gép előtt ölük, meg írok, nézek, agyalok, akkor nálam hajlamos kialakulni több probléma, pl.:
- alagútszindróma a jobb csuklómnál, ezért remegnek az ujjaim, mert rossz pozícióban tartom a kezem az egéren. Laza torna, pihentetés és két hét alatt elmúlik.
- folyamatos szemhéjremegés szemfáradtság miatt. Alapvetően nem hordom a szemüvegem, de ilyenkor felveszem és azonnal elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!