Sikerült valakinek legyőznie a szociális szorongást?
Figyelt kérdés
És az ezzel járó testi tüneteket? Tenyér izzadás, mellkasi nyomás, gombóc érzése torokban....?
Vagy el kell fogadnom, hogy ilyen vagyok?
Túlzott szorongás az nem egészséges és kezelendő?
2020. ápr. 5. 18:19
1/6 anonim válasza:
Nem kell elfogadnod. Kérhetsz segítséget pszichológustól/pszichiátertől. Az antidepresszánsok pl. nagyban segíthetnek elmúlasztani ezeket a tüneteket is.
2/6 anonim válasza:
A szorongással menj pszichológushoz az segít és ír fel neked antidepresszánst.
3/6 Barackoshányás válasza:
Pszichológus beszélget, pszichiáter gyógyszert ad! Egyébként én az előbbihez járok, segített, de nem mondom, hogy teljesen kijöttem már belőle.
5/6 anonim válasza:
Nekem sem sikerült teljesen, pszichiáterhez járok, belementem a gyógyszeres kezelésbe, életem végéig gyógyszereket kell szednem.
6/6 anonim válasza:
A gyógyuláshoz a mélylélektani módszerekre kiképzett terapeuta a legmegfelelőbb (hipnobehaviorista kezelés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!