Az mitöl van ha böfögök akkor csipi vmi a torkomat? De majdnem mindig
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 17:54
1/11 anonim válasza:
Visszajön a gyomrocskádból a sav, refluxnak hívják.
2/11 A kérdező kommentje:
És az hogyan mulik el? orvoshoz nem akarok menni
2010. júl. 26. 17:57
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
ÉS elfog mulni ha nem iszok szénsavasat? meg ilyeneket?
2010. júl. 26. 18:11
5/11 anonim válasza:
A reflux oesophagitis azt jelenti, hogy a gyomorszáj nem zár jól, vagy esetleg folyamatosan nyitva van, melynek következtében gyomorsav jut a nyelőcsőbe.
A diagnózist gyomortükrözéssel lehet felállítani.
Meggyógyulni nem fog spontán (súlyos esetekben műtét, de ez ritka!!!)
A visszafolyó gyomorsav folyamatosan irritálja, gyulladásban tartja a nyelőcsövet, ezért savlekötővel szokták kezelni.
Nem biztos, hogy neked ez a bajod, ezt csak vizsgálattal lehet alátámasztani.
6/11 anonim válasza:
Szia!Én is refluxos vagyok.Tényleg el kellene menned orvoshoz,ez nem játék bármennyire is piti dolognak tűnik.Nekem csináltak endoszkópos vizsgálatot,nem kellemes de nem fáj.És kiderült hogy a nyelőcsövem is gyulladásban van.Szedek savlekötőt.Nem mondom hogy néha e mellett is nem jönnek elő a tünetek de sokkal ritkábban és és legalább nem kell elviselnem az állandó kellemetlenségeket.
7/11 A kérdező kommentje:
mért mi más bajom lenne?
2010. júl. 26. 18:15
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy semmi bajod, azért kell megvizsgálni!
9/11 A kérdező kommentje:
Ja leht de ink most diétázok és ha nem mulik akk
2010. júl. 26. 18:20
10/11 anonim válasza:
hány éves vagy? és fiú? gondolom azért nem mersz orvoshoz menni mert még fiatal vagy é félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!