Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lesz ez még valaha jobb?

Lesz ez még valaha jobb?

Figyelt kérdés

Szürke minden napom. Fogalmam sincs hogyan kell jól érezni magam, igazából arra sem emlékszem mikor voltam utoljára boldog, vagy csak vidám. Szeretnék én is sétálni egyet csak úgy, hogy jól essen, szeretnék nézni egy filmet amire azt mondom: ez de jó volt, szeretnék csak egyszer úgy felkelni, hogy végre reggel van és ez milyen jó érzés. De ha sétálok csak azt látom, hogy mások vidámak. Vagy ha filmet nézek csak azt látom, hogy a főszereplők sorsa mindenképp pozitív lesz, bármin mennek keresztül. Reggelente úgy kelek fel, hogy miért nem haltam meg ezen az éjszakán sem?

Nincsenek barátaim már évek óta. Egyedül vagyok, a saját rokonaimtól is már eltávolodtam. Mint ha idegenek lennének.

Minden nap egyforma: ébredés, munka, napi rutin dolgok, lefekvés. Nincs célom, nincs ami előre vinne, mert egyedül nem látom értelmét. Párom nincs, bár gondolom ez egyértelmű volt már eddig is. Próbálkoztam, de nem éreztem semmit senki iránt. Vágyom egy társra, mégsem kedvelek meg senkit. Mint ha már csak egy gép lennék. Senkit sem utálok, senkit sem kedvelek. Ez így nem jó, de nem változik semmi évek óta. Ennyi lenne az életem?

2020. márc. 29. 06:22
 1/2 anonim ***** válasza:
60%
Azt mondják minden fejben dől el, vagyis nem csak vágyni kell rá, hanem tenni érte. Ha nem megy, akkor ennyi...
2020. márc. 29. 08:21
 2/2 anonim válasza:
Hát valamit mindenképp kell magaddal kezdeni mert így nem fog változni semmi. Ha magadtól nem tudsz nekifeküdni és keresni valami célt - erősen ajánlott pszichológus.
2020. ápr. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!