Hogy lehet eldönteni, hogy szükségem van-e szakember segítségére?
16 éves lány vagyok.6 évvel ezelőtt elárult a legjobb barátnőm,és egy olyan dolgot szivárogtatott ki,aminek én is részese voltam,így én lettem úgymond a főgonosz akkor.Nem nagyon szeretném részletezni a dolgot,a lényeg,hogy akkor akartam először öngyilkos lenni.Kérlek ne írjatok bántó dolgokat ezzel kapcsolatban,nem tudjátok pontosan miről van szó,valóban öngyilkos gondolatokkal küzdöttem akkoriban.Erről nem beszéltem senkinek.Bezárkóztam.Miután csillapodott a helyzet, én is jobban lettem,de nyilván nyomot hagyott bennem örökre.
Két évvel ezelőtt elvesztettem egy fontos családtagomat.Mai napig nehéz elfogadni ami történt.Akkor már nem akartam konkrétan öngyilkos lenni,viszont burkoltan jött vissza ez a dolog.Azt kívántam,bár én haltam volna meg stb..
Sokszor úgy érzem,hogy az a reménytelen állapot vissza-visszatér a mindennapjaimba.Ilyenkor nagyon fekete fehéren látok mindent,sokat sírok,demotivált vagyok.
Viszont a jobb napoimon sincsenek céljaim,csak úgy telik az idő velem.Nem tudom,hogy ez lehet e valami fajta visszatérő depressziós epizód,nem szeretném és nem is tudom magam diagnosztizálni.
Ha közületek másnak is van/volt ilyen gondja,ti honnan jöttetek rá,hogy segítségre van szükségetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!