Hogy lehet leküzdeni, hogy ne féljek állandóan attól, hogy a barátnőm terhes lesz?
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekezünk minden egyes alkalommal, nem sérült meg. És bizonyos pillanatokban meggyőzöm magam, hogy minden rendben, semmi gond, de néha szabályosan pánikolok.2020. márc. 25. 10:23
2/8 anonim válasza:
Barcsak szetoszthatnad masok kozt, mert nekik kene egy picit aggodniuk.
De ez mar szorongas. Az ovszer jo. Vannak igaz sztorik, de azert az, hogy egybeessen az ovszer baleset a baratnod nehany termekeny napjaval (tudva, hogy a harom napig eletkepes spermium is beszamit), ennek borzasztoan kicsi az eselye.
A fontos, ha sikosito, kizarolag vizes bazisu. Mert az olajos alattomos
3/8 anonim válasza:
Ne élj szexuális életet. Problem solved.
4/8 anonim válasza:
2-es vagyok, szoval az olajos alapu ateresztove teszi az ovszert. Ha ezt tudod, mindent megtettel, akkor ami marad, szorongas vagy kenyszeres gondolat, talan valami mas dolog okozza, csak ezen vezeted le
5/8 anonim válasza:
miért baj, ha terhes lesz? majd édesapa leszel 9 hónappal később
6/8 anonim válasza:
Ha nekem lenne csajom én nem védekeznék, hanem beleüríteném a spermámat minden alkalommal a csajom puncijába, oszt legfeljebb terhes lenne, engem rohadtul nem érdekelne. Különben is szedjenek a nők fogamzásgátlót, ne a férfiaknak kelljen óvszert húzniuk. Ha meg a nők nem akarnak gyógyszert szedni, akkor szüljenek 9 havonta egy kis babát és amennyiben nem tudják felnevelni adják árvaházba a gyereket.
7/8 anonim válasza:
#6, "Ha nekem lenne csajom", -> már nem lenne. :D
8/8 anonim válasza:
Ne vedd annyira komolyan a dolgokat
Mi lesz ha terhes lesz? Nem dől össze a világ,mindent meglehet oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!