Van itt hasonló problémával küzdő tizenéves, aki esetleg rá is érne beszélgetni?
Hát hol is kezdjem? A problémám a következő: ennyi idősen nemhogy barátaim, de barátnőm sincs, bár ez nem tűnik problémának egyenlőre az életkorom függvényében, de egyenlőre úgy tűnik, hogy ez nem is fog változni a körülményeket figyelembe véve. Nem szeretek olyan helyre menni, ahol viszonylag sok ember van ez alól még a busz sem kivétel. Így hát nem járok el sehova, tehát ismerkedési lehetőség sincs, nem is beszélve az önbizalomhiányomról. A másik probléma, hogy úgy érzem, hogy nem is lenne közös témánk egy társaságba, (ez általában be is bizonyosodik pl. iskolában, de egyszerűen úgy érzem, hogy nincs mit mondanom, vagy nem tudok mit mondani).
Ha van hasonló problémákkal küzködő köztetek, ha megadnátok az msn-eteket privátban, azt megköszönném.
Előző válaszoló: Nem fognak bezárni, ne foss. Azok kerülnek be, (általában a zárt osztályra), akiknek komoly betegségük van, de azt nem képesek belátni vagyis nincs betegségtudatuk.
De belehet feküdni önként is, de persze nem a zárt osztályra.
Én vagyok a paranoid skizofréniás:
Egyenlőre még önként mehetek, csak az a baj, hogy a pszichiáteremet már annyira felidegesítettem, hogy adott egy kórházi beutalót és azt mondta, hogy ő már nem tud segíteni, menjek közvetlenül oda, majd ott beállítják a gyógyszeremet.
Csak az a baj, hogy októberig nem érek rá, mert muszály egy tanfolyamot elvégeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!