Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mi? Pánikbetegség?

Ez mi? Pánikbetegség?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja ha meglátok egy kést, attól félek, hogy bekattanok és vérengzést rendezek:( Ilyenkor izzadok, felmegy a pulzusom, és nem tudok arra koncentrálni, amit előtte csináltam, néha meg se hallom ha hozzám szólnak annyira stresszelek.

Másik szitu, hogy ha egy magas helyen vagyok, akkor meg attól félek, hogy kiugrom onnan. Ugyanúgy izzadok, befeszülök és stb.

Kis pozizívum, hogy csak akkor jelentkeznek a fenti dolgok, ha olyan helyen-társaságban vagyok, ahol nem érzem jól magam.

Bármilyen tapasztalat, segítség jöhet, mert szeretnék túl lenni ezen minél előbb...

2010. júl. 25. 20:14
 1/7 anonim válasza:
nem tudom mi lehet :S de szerintem próbálj megnyugodni és mondogasd magdba v hangosan h 'nem kattanok be' (most más nem jotott eszembe)vagy valamivel próbáld megnyugtatni meg magad. remélem segítettem
2010. júl. 25. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy pszichológust. Ők tesztekkel meg tudják állapítani mi bajod, és annak megfelelően kezelnek. Én egy időben nem tudtam kilépni a házból, mert rámjött a h....mars. Gondolhatod..Aztán elmentem és igaz, hogy sokáig tartott, de egész jól rendbehoztak.
2010. júl. 25. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:

igen az, de te még egy fantáziavilágba is menekülsz. Volt valami durva gyerekkori traumád?

nagyon fontos, hogy ne kötödj olyan emberekhez, akikkel nem érzed jól magad. Legyen olyan barátod, akivel öszintén tudsz beszélni és ne fojts magadba a dühödet.

ha gondolod írj emailt.

sok sikert, remélem jobban leszel!

2010. júl. 26. 03:40
 4/7 anonim ***** válasza:
kényszerbetegség!!!!
2010. júl. 26. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Kényszergondolatoknak hívják ezeket a tüneteket. Pszichiáter szakorvoshoz kell fordulnod!
2010. júl. 26. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Benned rengeteg a feszültség valami miatt!Sokat bánthattak lelkileg!A késes sztori erre utal,ezt onnan gondolom,"vérengzést rendezek".

Ez nem pánikbetegség! szerintem! Én voltam pánkibeteg és nem ilyen tüneteim voltak! Ez valamiféle kényszerbetegség!

Menj el orvoshoz,az lesz a legjobb és beszélj vele őszintén!

2010. júl. 27. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
ugyan ez van velem is! :S nagyon rossz, olyan mintha kihagyna az agyam, és félek kikapcsolok, és jön egy hirtelen akármicsoda és kárt teszek magamba vagy másokba ... én mellette pánikbeteg és hipochonder vagyok, csak kínlódom mostanába ...
2010. aug. 7. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!