Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bennem is féltékenységet akar...

Bennem is féltékenységet akar generálni?

Figyelt kérdés

Jártam egy pasival nem túl hosszú ideig, csak pár hónapig. Mikor együtt voltunk elmesélte hogy szórakozott az exével, amiatt féltékeny lett, hogy más nőkre jobban ránézett. Én meg azért voltam féltékeny, mert sokszor az exeit beszélte nekem. Még azon is álmélkodott nekem, hogy mit csinálhatnak az exei, mit gondolhatnak róla. Még azt is az exei közt jegyzi akivel csak egyszer randizott, majd a nő elutasította. "Szépeket" kívánt neki.

De most ismét talált egy nőt, aki már biztos hogy az igazi, mert vele össze is költözött, mert gyerekük lesz. Mikor együtt jártunk az exe miatt éreztem magam kevesebbnek, most meg az új nője miatt, akitől már biztos nem fog elszakadni.

2020. márc. 14. 14:53
 1/2 alletta ***** válasza:
örülj, hogy megszabadultál tőle. nem lehetett kellemes az exek-kel történteket hallgatni. végre kinyílik a világ számodra.
2020. márc. 14. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Mivel a mentális betegségek témába írtad a válaszod ezért megpróbálok úgy válaszolni. En azon gondolkoznék a napom nagy részében, hogy miért zavar engem, hogy egy olyan ember akiről tisztán latszik hogy csak játszadozik a nőkkel, egoista es tiszteletlen mégsem engem választott. Ez nagyon alacsony onbecsules szerintem. Ugyhogy ahelyett hogy azon keseregsz, vagy forgatod a fejedben a sztorit inkabb arra fokuszalj hogy veled mi van, mert igy csak a hulye pasikat fogod bevonzani, azokat akik nem neznek semmibe.

Bocs ha nyers voltam

2020. márc. 14. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!