Jeverezi kérdése:
MaganPszichiaterem nem válaszol az smseimre. Már másfél hete nem is írok neki. Mi tevő legyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta csak akkor írjak ha öngyilkos akarok lenni vagy komoly a baj. Nem tudom de szerintem velem állandóan komoly, súlyos dolgok történnek. Amúgy panikbeteg vagyok és antidepresszáns szorongasoldot is írt fel mellette pszichoterápia rá járok. Szerintetek hogyan ehetnme el hogy többet foglalkozzon velem és írjon ha kérdezek vagy vegye fel a telefont végre!!2020. márc. 3. 19:33
11/13 anonim válasza:
"Mi tevő legyek?"
Szokjál le arról a tévhitről, hogy SMS-ben akármit/mindent el lehet intézni!
.
"hogyan ehetnme el hogy többet foglalkozzon velem"
Csak úgy. ha SZEMÉLYESEN felkeresed!
Mit vársz. mit válaszoljon SMS-eidre?
Vizsgálat nélül nem orvoslás, hanem kuruzslás.
12/13 anonim válasza:
Vedd a lapot végre, az agyára mész.
13/13 anonim válasza:
Ha úgy érzed segítségre van szükséged, akkor se hívd fel soron kívül. Olyankor menj el futni, vagy nyomj le annyi fekvőtámaszt, amennyit csak bírsz. Meglátod fog segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!