Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A koronavírustól várhatom...

A koronavírustól várhatom hogy megoldja a problémámat (drog)?

Figyelt kérdés

2020. febr. 27. 09:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

# 10

Az a helyzet hogy 18 éves korom óta drogozok.

Sose voltak céljaim, nem jutottam sehová az életben, azt se tudom milyen lehet a "normális" élet..

17 éve drogfüggő vagyok, és már jópár éve intravénás szerhasználó, most 35 vagyok.

Szerinted majd egy ilyen életúttal meg tudok változni?

Várható hogy akinek így áll az élete, majd mittudomén bemegy rehabra, és ő lesz az pár % aki nem esik vissza?

Aztán utána mi lesz a sok felhalmozott tartozásommal? Már csak a TB miatt is 3 kilóval lógok.., összességében pedig már nem is követem..

Szóval én leszek az az 5 % akinek sikerül a rehab? Utána nem esek vissza ugyanebben a környezetben jópár évig? Aztán saját új életet kezdek tiszta lappal? Mikor? Majd 40 évesen?

Hát szerintem ez nem túl valószínű. Nem hinném hogy erre vinne az életutam.. Ahogy írtad nekem akkor fog megszűnni a függőségem, amikor meghalok...

2020. márc. 2. 08:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy elveszett ember. Logikusan érvelsz, csak hát most éppen magad alatt vagy, ezért el vagy keseredve. Az anyagi problémád nem fog egyik napról a másikra megoldódni (bár most a héten az ötös lottó jóval öt milliárd felett fizet...), de gyökeres fordulatot vehet az életed, ha Te is úgy akarod. A megoldás benned van, állj a tükör elé, fogadd meg annak, akit látsz, hogy mától megváltoztatod az életed: leállsz a szerekről, sarkadra állsz, maximális önbecsüléssel vigyázz magadra. Keress fel olyan közösséget, ahol önzetlenül segítenek Neked. Nem javasolok nagy pénzekért agyturkálót (úgy sem lenne rá pénzed...), hanem inkább olyan sorstársakat, akik már el tudtak szakadni a függőségüktől, és már az élet mindennapi apró szépségeit is meglátják, s nem a megsemmisülést kívánják maguknak. Hidd el, van rá mód, és lehetőség. Lehet, hogy számodra ez most (még) csodának tűnik, de tudjuk, vannak csodák... Bízz magadban, s a csoda megtörténik Veled. Fel a fejjel! Szorítok Neked!
2020. márc. 5. 11:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Higgy az előző 12#12 hozzászólónak. Jól mondja a srác.
2020. márc. 5. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!