Memóriazavar? Kihez forduljak?
Soha nem volt jó a memóriám, de mostanában zavar mert egyetemista vagyok. Beszélgetés részleteire nem emlékszem (jól), közvetlen a beszélgetés után sem (le kell írnom besz. közben h megmaradjon). Fejbenszámolás nagyon lassan, pontatlanul megy és könnyen elfáraszt. Dátumokat nem tudok megjegyezni(amit tudok az a saját és barátnőm születésnapja, névnapja és az évforduló). Matematikai képleteket nagyon nehezen jegyzek meg és akkor sem sok időre(pitagoras pl mindig megy de ott sem a képletet jegyeztem meg hanem a háromszöget és ezért tudom). Analóg óra leolvasása lassan megy.
Memoriterek megjegyzése mindig gondott jelentett. Este nehezen idézem fel az aznapi dolgokat. Másoknak is van így?
Itt találsz jó tippeket, mi segíthet.
2: köszi, megnézem
3: Villamosmérnökin vagyok, nem megy jól, nem tudom hozni a 30 kreditet félévenként mert ennyi mindent nem tudok egyszerre megjegyezni(+megérteni). Szorongok is emiatt és ennek elkerülése érdekében inkább otthagytam volna a fszba, de a családom és a gyakorlati munkahelyem visszahúztak. Egy boldog oercem nem volt az egyetemen főleg hogy az itt eltöltött másfél év alatt már összespóroltam volna cirka 3mFt-ot.
4: köszi, szólok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!