A barátnőm borderline személyiségzavaros. Mit tegyek?
Legjobb barátnőm diagnózisa: borderline személyiségzavar, pánikbeteg és bipoláris depressziós. Nagyon nehéz vele, minden kisebb dolgon összeveszünk, semmi nem jó neki bármit teszek. Egy nagyon szerethető, kedves és okos lány, de a halálba visz sokszor. Van, mikor nagyon boldog, konkrétan ugrál, sokat beszél, ölelget, stb. Van, mikor folyton sír, ha egy kis rossz történik vele, akár a cipőfüzője kikötődik, mar sír, vagy csapkod, ordibál. És van, mikor folyton kötekrdik, mindenért beszól, lekezel, elküld egy melegebb éghajlatra, mindig mindenért engem hibáztat, aztán később sír, hogy sajnálja, amit tett és bocsánatot kér. Már kezdek besokallni, elegem van a sok feszkóból. Tudom, gonosz vagyok, de sokszor nem írok neki vissza, amitől persze még idegesebb, vagy nem veszem fel a telefont, vagy lemondok talit (ezek csak az utóbbi időbe vannak), de mar tenyleg nem bírom.
Előfordul elég sokszor, hogy nem megy sehova, mindig otthon van, alszik, sorozatokat néz, nem lehet kimozdítani a lakásból.
Mit tegyek? Nagyon nehéz megfékezni magam, hogy ne mondjak csúnyát. Mindenki aki borderline személyiségzavaros ezt csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!