Szerintetek ezekkel a tünetekkel érdemes lenne orvoshoz fordulni?
A tesómmal mostanában nagyon fura dolgok történnek. Pár hete egyik nap hazament munkából, kidőlt egy kicsit, elaludt. Én közben felhívtam, nem tudtam h épp pihen. Amikor felvette a telefont, elég furcsán beszélt, más hangsúllyal, mint általában. Teljesen összefüggéstelen dolgokat hadovált, amikor pedig rákérdeztem h pontosan miről beszél akkor kvázi ordibálni kezdett, és elküldött a f***ba. Mikor másnap kérdőre vontam, hogy mi volt ez, nem emlékezett semmire, arra sem h beszéltünk, azt hitte csak szívatom.
Pár napja megint szinte ugyanez volt. Bealudt otthon délután, hívtam, és ismét értelmetlen dolgokat mondott, majd veszekedett velem, amiért nem értem, és nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez, a b***meg volt kb. a legszebb szó benne. Azonban most rögzítettem a beszélgetést, másnap pedig elmentem hozzá és lejátszottam neki.
Látszott rajta, hogy teljesen ledöbbent, megint nem emlékezett semmire, meg is ijedt, mikor hallotta saját magát h milyen furcsa hangon és miket mondott.
Szerintetek aggódia kéne emiatt, érdemes lenne felkeresni egy orvost? Egyáltalán milyen irányba érdemes elindulni? Pszichológus, pszichiáter? Ez valami mentális betegség lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!