Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Rexetinnel (vagy bármi más antidepresszáns) és a Frontinnal? Ezek tényleg segítenek?

Figyelt kérdés

20/F vagyok, pánikbeteg, szorongásaim vannak, deperszonalizációs zavarom van és még depresszióra írta fel ezeket a pszichiáter. Azt mondta a pszichiáter a Rexetin ezekre mind jó egyszerre.

2 napja szedem ezeket, frontin (napi 3) nyugtató ,de semmilyen hatását nem éreztem (csak 0.25ös) pont az ellenkezőjét váltotta ki belőlem , reggel 6ig nem tudtam aludni ma, fel voltam pörögve (nem fogyasztottam koffeint). Aztán lehet ezt nem a gyógyszerek hozták ki belőlem, csak egy ilyen nap volt nem tudom , mindegy is egyelőre. ARRA LENNÉK KÍVÁNCSI , hogy aki szedte vagy jelenleg is szedi ,használt-e valamit a rexetin? Igaz, hogy miután elhagyja az ember a szedését visszatér minden tünet nagyon sok embernél? Mert akkor mi értelme van ha nem gyógyít meg végleg? Azt is írja gyakori mellékhatásként ,hogy sze*uális zavarokat okoz és ezek megmaradhatnak a gyógyszer szedés leállítása után is.

Nekem ez elég nagy problémát okozna ,mert jelenleg p*rnozással is keresek pénzt, nem szeretnék ebbe is csődöt mondani... Szóval lényegében a tapasztalatok érdekelnének meg esetleg pár jó tanács, köszönöm előre is mindenkinek a válaszát! Legyen szép napotok!

2020. febr. 9. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2 hét múlva kezd igazán hatni a gyógyszer. Nekem antidepresszáns meg frontin segíttet a depresszió, szorongásos pánikbetegségen. Szedtem x hónapig. Amikor jobban lettem, aztán elhagytam a mind kettő gyógyszert.
2020. febr. 9. 16:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom ,hogy kell idő a rexetinhez , azt csak a nyugtatóra írtam hogy nem érzem a hatását. És azóta hogy vagy, rendbe jöttél teljesen? :)
2020. febr. 9. 16:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Milyen volt amikor már elkezdett hatni a gyógyszer ,milyen változásokat vettél észre magadon?
2020. febr. 9. 16:38
 4/4 Neveed ***** válasza:
14%
En vagy a nyugtatotol vagy az antidepresszanstol idegbeteg lettem par het utan, tortem zuztam ,mindenkivel karomkodva kiabaltam ,meg az utcan is jelenetet rendeztem egyszer, azthittem mar teljesen elvesztem a kontrollt magam felett, teljesen megvaltoztatott. Elotte visszahuzodo, csendes figura voltam, es a duhomet csak otthon vezettem le mikor senki sem lat. Korulbelul 6-7 het utan abbahagytam a szedesuket magamtol, vissza sem mentem tobbet a pszichiaterhez, de annyira erdekelhette hogy fel sem hivott hogy hova lettem... :))) Elvonasi tuneteim voltak ,de legyurtem oket. Ez mar tobb mint 1 eve volt. Haziorvosom felt hogy szivrohamom lesz a sok stressz meg szorongasos panikbetegseg miatt stb stb...(ez meg mielott elkuldott pszichiaterhez akkor volt, azota orvoshoz sem jarok) Itt vagyok jol vagyok gyogyszer nelkul is ,nincs szuksegem ilyen drogokra ,mert ezek rosszabbak mint amit az utcan kapsz a sarkon egy kapucnis kis kolyoktol. Az orvosok meg a gyogyszerek amik kikeszitenek ,errol ez a velemenyem! :)
2020. febr. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!