Milyen tapasztalataitok vannak a Rexetinnel (vagy bármi más antidepresszáns) és a Frontinnal? Ezek tényleg segítenek?
20/F vagyok, pánikbeteg, szorongásaim vannak, deperszonalizációs zavarom van és még depresszióra írta fel ezeket a pszichiáter. Azt mondta a pszichiáter a Rexetin ezekre mind jó egyszerre.
2 napja szedem ezeket, frontin (napi 3) nyugtató ,de semmilyen hatását nem éreztem (csak 0.25ös) pont az ellenkezőjét váltotta ki belőlem , reggel 6ig nem tudtam aludni ma, fel voltam pörögve (nem fogyasztottam koffeint). Aztán lehet ezt nem a gyógyszerek hozták ki belőlem, csak egy ilyen nap volt nem tudom , mindegy is egyelőre. ARRA LENNÉK KÍVÁNCSI , hogy aki szedte vagy jelenleg is szedi ,használt-e valamit a rexetin? Igaz, hogy miután elhagyja az ember a szedését visszatér minden tünet nagyon sok embernél? Mert akkor mi értelme van ha nem gyógyít meg végleg? Azt is írja gyakori mellékhatásként ,hogy sze*uális zavarokat okoz és ezek megmaradhatnak a gyógyszer szedés leállítása után is.
Nekem ez elég nagy problémát okozna ,mert jelenleg p*rnozással is keresek pénzt, nem szeretnék ebbe is csődöt mondani... Szóval lényegében a tapasztalatok érdekelnének meg esetleg pár jó tanács, köszönöm előre is mindenkinek a válaszát! Legyen szép napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!