Miért vagyok alkoholista? 18L
Hülye kérdés, de; nem azért vagyok alkesz, mert iszom, hanem azért iszom, mert alkesz vagyok. Hol is kezdjem... Anyám, apám adott kb 6-7 éves koromban egy csepp alkoholt, hogy jót röhögjenek a fintorgásomon. Csakhogy a dolog visszafele sült el. Én röhögtem, és Ők fintorogtak, hogy mennyire ízlik nekem a pia. Erről ennyit.
12 évesen már lopkodni kezdtem a bort a szekrényből, de még a hűtőből is, és bevertem azt a 7,5 dlt. Akkor még fetrengtem ettől a mennyiségtől, ma már a duplájától szoktam. Persze a szüleim nem látták meg rajtam, hogy ittas vagyok, mert én alapjáraton is fszságokat beszélek. Röviden, töményen (bocsánat), tömören alkoholista vagyok. Minden nap iszom legalább 1 liter bort, vagy sört, vagy konyakot, vagy pezsgőt, vaaagy mittudomén mit. A vizet is meginnám, ha alkoholból lenne, (mondjuk azt vodkának hívom, de sebaj).
Hogy őszinte legyek, ma is ittam eleget, de már józan vagyok, na deee mikor csak félig vagyok józan, akkor sokkal kreatívabb vagyok és tele vagyok élettel.
Miért vagyok ilyen?
Kedves Kérdezõ!
Minden szülõ bizonyos mintàt ad tovàbb a gyerekének,te nem tehetsz arròl,hogy megkòstoltattàk veled az alkoholt és te azért fogadtad el mert nagyon fiatal korban még befolyàsolhatò az ember.
Ami nàlad is kifejlõdött az egy tanult tehetetlenség.
Valamilyen ûrt és hiànyossàgot pòtolsz az alkohollal.
Ami történt,megtörtént!Jelenlegi korodtòl viszont te vagy felelõs az életed alakìtàsàban.Én ûgy gondolom,hogy érdemes lenne szakember segítségét kérned!
Ebben és a felépülésedben is tudok segìtõ kezet nyújtani de csak abban az esetben ha elfogadod a segítõ szàndékomat.Tudod,csak azon lehet segíteni,aki engedi!
Én arra bìztatlak,hogy csomagold ki azt a legértékesebb ajàndékot amit életnek hìvunk!
Szeretném ha tudnàd,hogy nincsenek jò és rossz dolgok mert minden tapasztalatnak és leckének szàmìt!
A sikerhez sok-sok kudarcot kell megélni és ez ìgy van jòl.
Minden megtett fàjdalmas és kihìvàst jelentò helyzet az életünkben erõsìt és fejleszt bennünket.
Szeretném,ha tudnàd,hogy màr azzal,hogy beírtàl ebbe a rovatba és felvàllaltad problémàdat sok embernek adhatsz követendõ példàt.
Igen kevesen képesek kifejezni és megosztani màsokkal életbeli vìvòdàsaikat!
Ezek alapjàn,amiket leìrtam,kérlek gondolkodj el és ha egyetértesz velem abban,hogy az élet tele van lehetõségekkel tiszta àllapotban és jòzan tudattal,akkor vàrom visszajelzésedet.
Kìvanok neked tovàbbi szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!