Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok alkoholista? 18L

Miért vagyok alkoholista? 18L

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, de; nem azért vagyok alkesz, mert iszom, hanem azért iszom, mert alkesz vagyok. Hol is kezdjem... Anyám, apám adott kb 6-7 éves koromban egy csepp alkoholt, hogy jót röhögjenek a fintorgásomon. Csakhogy a dolog visszafele sült el. Én röhögtem, és Ők fintorogtak, hogy mennyire ízlik nekem a pia. Erről ennyit.

12 évesen már lopkodni kezdtem a bort a szekrényből, de még a hűtőből is, és bevertem azt a 7,5 dlt. Akkor még fetrengtem ettől a mennyiségtől, ma már a duplájától szoktam. Persze a szüleim nem látták meg rajtam, hogy ittas vagyok, mert én alapjáraton is fszságokat beszélek. Röviden, töményen (bocsánat), tömören alkoholista vagyok. Minden nap iszom legalább 1 liter bort, vagy sört, vagy konyakot, vagy pezsgőt, vaaagy mittudomén mit. A vizet is meginnám, ha alkoholból lenne, (mondjuk azt vodkának hívom, de sebaj).

Hogy őszinte legyek, ma is ittam eleget, de már józan vagyok, na deee mikor csak félig vagyok józan, akkor sokkal kreatívabb vagyok és tele vagyok élettel.

Miért vagyok ilyen?

2020. febr. 3. 23:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Másnak a halálát kívánni elég gyarló dolog. :D
2020. febr. 3. 23:49
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

A kerdest mar megvalaszoltad magadnak a leirasban.

Ha jol ellenel magadnak es nem zavarna az eleted, nem irkodnal ki ide ilyrn semmitmondo, segelykialto kerdeseket.

Gondolkozz el az eleteden surgosen.

2020. febr. 3. 23:51
 13/24 A kérdező kommentje:
12# Ebben semmi segélykiáltás nem volt, talán a saját visszhangodat vélted annak.
2020. febr. 3. 23:52
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Azért vagy alkoholista, mert nincs jobb ötleted az életed megélésére.
2020. febr. 3. 23:57
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Senkinek nem tűnt fel gyerekkorodban, hogy rohamosan fogy a pia?
2020. febr. 4. 00:00
 16/24 anonim ***** válasza:
56%

A valódi kérdésed ez: Miért vagyok ilyen?

Miért is? Azért, mert egy rafinált, okos, magad korához viszonyítva megfelelően szocializált és tanult ember vagy.

Amit a történetedben részletesen leírtál, szerintem annak a fele sem igaz (hála a sorsnak + akinek még kell). Tanuljál tovább ilyen szépen, mint eddig, és ha jól megy a dolog, akkor ezt a történetet jócskán kibővítve kihozhatsz belőle akármit is. Én ennek szurkolok, mert magyar nyelvből erre az írásodra 5-ös osztályzatot adok!

2020. febr. 4. 00:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert az alkohol pszichikai,fizikai függőséget okoz.
2020. febr. 4. 04:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne igaz? Nem állítottam soha a valótlant.
2020. febr. 4. 05:00
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
Na már alkoholista is lettél. Veled meg mi a franc történt már megint?😂
2020. febr. 4. 16:56
 20/24 A kérdező kommentje:
?
2020. febr. 4. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!