Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizofrén lennék?

Skizofrén lennék?

Figyelt kérdés
Hangokat hallok a fejemben, de nem én vagyok, nem csak átgondolom a dolgokat, hanem más hanggal, más személyiséggel rendelkeznek. Több van. Aki én vagyok már kezd gyengülni, már nem bírja sokáig, én csak véget akarok vetni ennek az egész szenvedésnek. Az egyik nagyon arrogáns, mindenkinek beszól, őt még úgyahogy bírom türtőztetni, van egy másik aki néha beleszol, de nagyon ritkán, hogy ezt nem kéne, ezt ne csináljam, igaza van, de egyszerűen már beleőrülök, nem tudom nem azt csinálni amit mond A Hang. A leghosszabb ő. Szörnyűségekre vesz rá, hogy valakivel, akit mindennél jobban szeretek úgy viselkedjek mint egy utolsó senkivel, hogy lopjak, hazudnak, ne tanuljak, mert minek azt és még folytathatnám. Az elején még ellen tudtam állni, de mostmár akaratosan mondja, és ha nem csinálom meg amit követel akkor itthon mindig bántom magam, mert ezt mondja. Én tudom hogy nem helyes, mégis úgy érzem, hogy muszáj megtennem, de miközben cselekedek belül legszívesebben leszúrnám magam, abbahagynám amit csinálok, az egész életemet eldobnám. Már nagyon el vagyok keseredve, legszívesebben kimennék a konyhába, fognám a legnagyobb kést és mindent itt hagynék magam mögött, de egy halvány hang mégis azt mondja hogy ne tegyem, hogy mondjam el ezt valakinek, de képtelen vagyok. Nem akarom senkinek elmondani, mert akkor ez a kevés ember is elhagyna, a családom se szeretne tovább úgy érzem.
2020. jan. 22. 07:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%
Ezen mi nem tudunk segíteni. Én is csak annyit tudok mondani menj el pszichológushoz mert ehhez szakember kell! Kitárod az internet előtt a problémáid de a saját anyukádnak nem mersz róla bészélni? Nem tudom miket tettél de még nem késő vissza fordítani!
2020. jan. 22. 17:57
 22/26 A kérdező kommentje:
Itt ki merem mondani, le tudom írni, mert ez egy anonim oldal, szüleim előtt egyszerűen nem megy.
2020. jan. 22. 18:01
 23/26 anonim ***** válasza:
60%
Csak annyit tegyél meg,hogy megadod anyukád e-mail címét sajnálom, hogy ezen mész keresztül de csak a szüleid tudnak segíteni
2020. jan. 22. 18:49
 24/26 A kérdező kommentje:
Valamiért képtelen vagyok elküldeni, leírom, de nem megy. Már miközben írom jön a hang, próbálom figyelmen kívül hagyni, de már széthasad a fejem. És mikor elküldeném egyszerűen lefagy a kezem, nem tudom miért, de lefagy. Nem tudok mozogni. Mi ez?? Valaki segítsen kérlek!!!
2020. jan. 22. 20:09
 25/26 anonim ***** válasza:
60%
Itt mindenki segíteni próbál. Ha a szüleiddel nem akarsz erről beszélni, beszélj az osztályfőnököddel! De mielőbb, ne várj, mert ez sürgős!
2020. jan. 23. 08:17
 26/26 A kérdező kommentje:
Tudom, és nagyon szépen köszönöm, hogy próbáltok segíteni nekem, de én egyszerűen már nem látok kiutat.
2020. jan. 23. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!