Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizofrén lennék?

Skizofrén lennék?

Figyelt kérdés
Hangokat hallok a fejemben, de nem én vagyok, nem csak átgondolom a dolgokat, hanem más hanggal, más személyiséggel rendelkeznek. Több van. Aki én vagyok már kezd gyengülni, már nem bírja sokáig, én csak véget akarok vetni ennek az egész szenvedésnek. Az egyik nagyon arrogáns, mindenkinek beszól, őt még úgyahogy bírom türtőztetni, van egy másik aki néha beleszol, de nagyon ritkán, hogy ezt nem kéne, ezt ne csináljam, igaza van, de egyszerűen már beleőrülök, nem tudom nem azt csinálni amit mond A Hang. A leghosszabb ő. Szörnyűségekre vesz rá, hogy valakivel, akit mindennél jobban szeretek úgy viselkedjek mint egy utolsó senkivel, hogy lopjak, hazudnak, ne tanuljak, mert minek azt és még folytathatnám. Az elején még ellen tudtam állni, de mostmár akaratosan mondja, és ha nem csinálom meg amit követel akkor itthon mindig bántom magam, mert ezt mondja. Én tudom hogy nem helyes, mégis úgy érzem, hogy muszáj megtennem, de miközben cselekedek belül legszívesebben leszúrnám magam, abbahagynám amit csinálok, az egész életemet eldobnám. Már nagyon el vagyok keseredve, legszívesebben kimennék a konyhába, fognám a legnagyobb kést és mindent itt hagynék magam mögött, de egy halvány hang mégis azt mondja hogy ne tegyem, hogy mondjam el ezt valakinek, de képtelen vagyok. Nem akarom senkinek elmondani, mert akkor ez a kevés ember is elhagyna, a családom se szeretne tovább úgy érzem.
2020. jan. 22. 07:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni vele, én belül ordítok neki, segítségért könyörgök, de mintha más beszélne nem én, pedig tudom, hogy én vagyok. Azt mondja, hogy minden rendben, csak fáradt vagyok egy kicsit, sokat kell tanulni, stb. Ez az én testem, mégis úgy érzem néha, hogy nem én irányítok, hogy én csak ide be vagyok zárva, ez a test nem az enyém, és más hangok is vannak, és ez a test kezd gyengülni, azt fogja tenni, amit a hang mond neki.
2020. jan. 22. 08:47
 12/26 anonim ***** válasza:

Mutasd meg neki ezt a kérdést itt, amit kiírtál, mármint Anyukádnak.

Mondd el a problémát vagy az iskolaorvosnak, vagy az ifjúságvédelmisnek a suliban.

2020. jan. 22. 09:52
 13/26 anonim ***** válasza:
49%

Menj ki kicsit sétálni addig se kattogsz.

Menj el orvoshoz es beszélj a szüleidnek erről mindenképpen mielőtt elveszíted az irányítást.

Mindenképpen szolj valakinek es ne foglalkozz azzal mit sutyorognak.

Két hang van a fejedben az egyik rosszat mond a másik jót

Koncentrálj a jo hangra ami bátorít

2020. jan. 22. 09:55
 14/26 A kérdező kommentje:
Amint el szeretném mondani neki, vagy leírni vagy bármi, akkor lefagyok, nem tudok mozdulni. Rákerestem erre, elvileg ez katatónia lehet, de nem tudom. Ha el szeretném mondani neki, akkor meg belül segítségért könyörgök, de azt mondom, hogy minden rendben van. Pedig nem akarom ezt mondani, nem tudom mi történik ilyenkor. Mi lehet ez?? Nem akarok már szenvedni, a kés már itt van mellettem, és úgy érzem hogy még fogom tenni. A hang egy erőteljesebben, akaratosabban beszél hozzám, ezt már végképp nem bírom.
2020. jan. 22. 09:59
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
Küld el nekem anyukád e-mail címét, majd én elküldöm neki ezt a kérdést.
2020. jan. 22. 11:30
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
NE CSINÁLJ ILYEN HÜLYESÉGET!!muszáj beszélned valakivel! Ettől még ugyanúgy szeretni fog!
2020. jan. 22. 13:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, küldd el anyukád e-mail címét minél gyorsabban a másik kedves válaszolónak, aki korábban írt!
2020. jan. 22. 14:10
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, ha megtudná
2020. jan. 22. 14:12
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

Kérd meg édesanyád, hogy kísérjen el pszichológushoz, dokit kérd meg, hadd maradjon bent és hadd hallgassa végig anyukát, a problémáid.

Nyugodtan mondd el neki, hidd el nem fog emiatt gyűlölni, vagy utálni, sokkal jobban fájna neki, ha elveszítene téged.

És is voltam hasonló helyzetben, kivéve a hangokat, és depressziós vagyok, volt olyan, hogy anyukámtól úgy búcsúztam el, hogy na most elmegyek és öngyilkos leszek.

Nem tettem meg, telóm széttörtem, nem ért el, viszont csak reggel tudtam hazajönni busszal.

És tudod mi fogadott. Anyám sírva várta reggel a buszokat, hogy melyikkel érek be, hogy hazaérek-e még?

Mikor meglátott majd összeesett és könnyekbe borulva átkarolt :(

Tuti a te anyukád is szeret ennyire.

2020. jan. 22. 16:57
 20/26 A kérdező kommentje:
Félek, hogy elítélne, azok miatt, amiket tettem a hang hatására, de tényleg nem én voltam, mintha egy másik ember tette volna. Miközben megtettem arra gondoltam, hogy véget vetnék mindennek, miért csinálom ez?, de mintha nem én utaltam volna a testemet, hanem a hang, mintha ő irányított volna mindent. És emiatt. Emiatt nem mondom el neki. Mert elítélnének, azért amit tettem, már nem szeretnének, és én ott már nem küzdenék, feladnám, és magam mögött hagynék mindent.
2020. jan. 22. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!