Skizofrén lennék?
Mutasd meg neki ezt a kérdést itt, amit kiírtál, mármint Anyukádnak.
Mondd el a problémát vagy az iskolaorvosnak, vagy az ifjúságvédelmisnek a suliban.
Menj ki kicsit sétálni addig se kattogsz.
Menj el orvoshoz es beszélj a szüleidnek erről mindenképpen mielőtt elveszíted az irányítást.
Mindenképpen szolj valakinek es ne foglalkozz azzal mit sutyorognak.
Két hang van a fejedben az egyik rosszat mond a másik jót
Koncentrálj a jo hangra ami bátorít
Kérd meg édesanyád, hogy kísérjen el pszichológushoz, dokit kérd meg, hadd maradjon bent és hadd hallgassa végig anyukát, a problémáid.
Nyugodtan mondd el neki, hidd el nem fog emiatt gyűlölni, vagy utálni, sokkal jobban fájna neki, ha elveszítene téged.
És is voltam hasonló helyzetben, kivéve a hangokat, és depressziós vagyok, volt olyan, hogy anyukámtól úgy búcsúztam el, hogy na most elmegyek és öngyilkos leszek.
Nem tettem meg, telóm széttörtem, nem ért el, viszont csak reggel tudtam hazajönni busszal.
És tudod mi fogadott. Anyám sírva várta reggel a buszokat, hogy melyikkel érek be, hogy hazaérek-e még?
Mikor meglátott majd összeesett és könnyekbe borulva átkarolt :(
Tuti a te anyukád is szeret ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!