Hiába pontoztak le az alattam váalszoló szépen ki is fejti amit nekem nem volt kedvem a századik hülyének kifejteni
2020. jan. 20. 13:21
12/21 A kérdező kommentje:
10/11 Azért mert az emberek többsége meg se érdemli hogy sajnáljam őket vagy valamit érezzek irántuk az emberek se többek mint egy állat vagy egy tárgy ha jobban belegondolunk. Másrészt egyáltalán nem hiszek az emberi jóságban és a ,,sors,,-erejében. Engem is bántottak és szexuálisan is bántalmaztak a saját szüleim is és mindenkit utálok, utálok élni, utálok mindent de persze öngyilkos nem fogok lenni mert akkor az élet győzne, ez az egész olyan mint egy játék. Ja és ezért akarnék szociopatává válni hogy ne érezzem ezeket a szarokat illetve egy izgalmas de rövid életet tudjak élni pörgősen, és menőn, sokszor gondolkozok azon hogy az utcán belémkötnének és elkezdenének verni akkor megölném őket, és hát meg is tenném, végülis mi veszteni valóm van? Szóval ja még első középiskolás vagyok de ennek az egésznek nincs értelme
Gyá és megvették az egészségügyet,a pszichiátereket pedig érzéketlenné tették. 😀
2020. jan. 20. 17:32
Tini vagy az a bajod
Drogozzál az izgalmas ha uncsizol
vagy légy prosti
2020. jan. 20. 19:42
15/21 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy az a bajom, drogozni nem birok és nem is akarok. Prostinak álni meg nem fogok fiúként, meg amúgyse. Inkább kirabolnák egy boltot vagy bankot vagy valami tutit csinálni.
Céljuk volt az egészségügy megszerzése így tudnak irányítani mindenkit. És mindenki sorsáról ők döntenek.
A Dorothy film tökéletesen bemutatja hogyan látják a pszichopaták a világot és milyen módon rendeznék be a társadalmat. Folyamatosan azon ügyködnek hogy az embereket magukhoz hasonlóvá tegyék és végre önmagukat adhassák. Mert eddig úgy illeszkedtek be a társadalomba hogy megjátszották az érzelmeiket de a színlelés fárasztó ezért mindent megtesznek hogy önmagukat adhassák. Sőt mi több már át is vették az irányítást. Egy szóval kísérleteztek hogyan vehetik át az emberek fölött a teljes körű irányítást ennek a projektnek a neve: Mk Ultra. Ez már a pszichopaták világa. És csak az lehet már boldog akinek megengedik.
Tudom hogy ez nem ide való de nagyon unatkozom xdddd
2020. jan. 22. 21:06
17/21 A kérdező kommentje:
Pszichopata és antiszociális személyiségzavar (szociopata) között jó nagy különbség van.
Sajnos nem tudsz azzá válni. Igen, vmi kiváltja, (de hajlam is kell), s nem tudod csak úgy előidézni.
Ismerek antiszociális személyiségzavarral diagnosztizált személyt. S vmit érezz, csak kevesebbet. S igen, sok helyzetet könyebben kezel. De attól még neki sem annyira egyszerű minden...
2020. febr. 1. 21:03
"Inkább kirabolnák egy boltot vagy bankot vagy valami tutit csinálni." A bűnözés nem tuti csak a filmekben. Börtönbe kerülnél ahol ki tudja mi történne veled. Priusszal pedig korlátozva lenne a munkavállalásod. Ahogy már előttem is elmondták nincs mit tenni. Az vagy aki vagy. Meg tudsz erősödni lelkileg. Lehet hogy ki kell szakadni a környezetből ahol a rossz dolgok történtek veled. A középiskola után ezt megteheted.
2020. febr. 1. 21:17
És kérdezi elérhető vagy még? Mik voltak azok a nagy traumái?
2020. aug. 24. 16:11
Kapcsolódó kérdések: