Mikor derül ki hogy sikerült-e leszoknom (drog)?
Mindig azt használok ami épp van a dealernél. Most viszont egy ideje (2-hónapja) tiszta vagyok. Kb 1 hete pár óra fizikai munkát kellett volna végeznem, és adtak volna érte cuccot (4-mec) amivel belőhettem volna magam. De aztán nem mentem el.. Ez már jó nem? Lényegében bekínáltak cuccal, én meg nemet tudtam mondani. Szerintem már a célegyenesben vagyok...
De honnan lehetne tudni hogy valóban sikerült-e leszoknom?
A jelenlegi élethelyzetemben sokkal jobban érzem magam tisztán. Úgy hogy nem használok semmit. Mert így átlagosan véve, valóban sokkal jobban érzem magam. Viszont attól hogy egyszer sikerült a jó döntést meghoznom, még csak egy harcot nyertem, nem a háborút... Gyakorlatilag nincs is pénzem anyagozni, és így jóval könnyebb tisztának maradni. Attól félek ha megint elkezdek dolgozni, akkor nehezebb lesz. Egyrészt a munka mellett nem lesz ilyen kiegyensúlyozott életem, másfelől amikor lesz pénzem, onnantól minden nap jól kell döntenem ezen a téren. Mert ki tudja kivel, és mikor fogok találkozni? Hogy egy nap fáradtan nem-e rontom el a dolgokat? Viszont ezeket nem lehet előre tudni. Ez a legjobban idegesítő benne, hogy előre nem lehet bebiztosítani ezeket a dolgokat... Ez egy olyan folyamat amiben folyamatosan jól kell tudni dönteni, különben az ember elbukik. Hát majd kiderül mi lesz, aggódnom is felesleges rajta...
Köszönöm a válaszokat!
Kérlek magyarázd el, hogyan gondolkozol az életről. Én annak idején ittam. Korán kezdtem, 14-15 évesen, és durván. Volt belőle kórház is, meg sztem maradandóan is károsítottam magam. Nade abbahagytam basszus, és eszembe sincs újrakezdeni! Már vagy 6-8 éve. Az eleje nehéz volt, néha jött, hogy vedeljek, egy korty után nem tudtam megállni a filmszakadásig. De sikerült!
Te egy 1000x veszélyesebb dolgot csinálsz. Mégis mi vitt erre, hány éves vagy? Ne is gondolj rá, költözz el, hagyd el a drogos haverokat..ha nem, elég csúnya véged lesz.
Leírod, mi van/volt a fejedben, mikor belövöd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!