Szerintetek ez sok gyógyszer? Mióta ennyit kapok nagyon be vagyok lassulva,beszedem is nehezen érthető. Ezek közül melyik a legerősebb? A Rivotrilt ismerem egyedül mert azt 2015 óta szedem. Lítium felépítés alatt van jelenleg.
Ha bármiféle problémád van a kezelőorvosodnak jelezd, beletelhet egy kis időbe, míg rendesen be tudják állítani a gyógyszerezésed.
2020. jan. 14. 21:28
2/7 A kérdező kommentje:
Kb 1 hónapja szedem és korhazban vagyok
2020. jan. 14. 21:32
3/7 anonim válasza:
Akkor mindenképp beszélj az orvosoddal, hogy nem érzed jól magad, és hogy ez változhat-e. Ő tudni fogja, hogy várni kell-e még egy kicsit, vagy állítani kell a dózisokon.
2020. jan. 14. 22:07
4/7 anonim válasza:
Ez rengeteg, legalábbis a Rivotrilból 6,5 mg naponta. Nagyon sok, ennyit nem szoktak adni, de beszéld meg a kezelőorvosoddal, lehet, hogy a betegséged tényleg ennyit igényel. A Pantoprazol és a Huma-Pronol nem igazán számít, azt nem konkrétan a pszichiátriai betegségedre kapod.
2020. jan. 14. 23:04
5/7 anonim válasza:
Nekem is 1000mg volt a lítium, majd 1 hónappal később 1500mg lett. Ennek hatására a terápiás szint fölé ugrott a vérképben s elértem a mérgezési szintet. Gondolom ezt nézik nálad 2 hetente vérvétel. Amúgy ez sok gyógyszer. A rivo így szétbontva nekem nem sok, amúgy meg aki nem ilyen dózisba kapja annak igen. Az injekciót nem lehetne elhagyni ha napi szinten használod ezeket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!