Ha bemegyek a sürgősségire szorongás miatt segítenek vagy elküldenek a fenébe?
Menj el az ügyeletes háziorvoshoz, ha szükségesnek látja beküld a sürgősségire!
Legyél nagyon udvarias és kérj 1000* bocsánatot, hogy zavarod, de mondd el neki, hogy tényleg úgy érezted, hogy muszáj jönnöd. Vidd a leleteid is!
(Amúgy magánvéleményem, hogy nem kéne bocsánatot kérj, hogy orvosi ellátást kérj, de nem ismerem az ügyeletest és sajnos a mentális problémák esetén nagyon sok orvos is elbagatelizálja a dolgokat, jobb csökkenteni a hiszti kockázatát, ha olyan a doki)
Másik opciód a Kék Vonal, ingyen van
A nyugtató tea semmit nem ér, próbáltam sokfélét.
Sajnos ez nem hiszti. Kicsit félek, hogy átcsap pánikrohamba, bár még sosem volt olyanom, de a tünetek arra hajaznak. Nincsenek leleteim, mert még nem jártam orvosnál ezzel a problémámmal, így lehet, hogy még annyira sem hisz majd nekem.
A sürgősségin ezzel nem tudnak mit kezdeni, és ez nem is olyan probléma, ami ilyen ellátást igényel. A sürgősségi nem erre való, ott nem foglalkoznak mentális gondokkal.
Inkább keress egy jó pszichológust, ha szükséges, akkor ő fog pszichiátert javasolni.
A szorongás nem igényel sürgősségi ellátást, életveszélyes/súlyos akut sérülések esetén kell oda fordulni.
Ha szükséges akkor fordulj pszichiáterhez vagy pszichológushoz, ő majd eredményesen fog tudni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!