A pánikbetegséget lelehet teljesenes győzni?
Le lehet, csak nem mindegy, hogy mitől alakul ki.
Ha pl. azért vagy pánikbeteg, mert a munkahelyeden túl vagy terhelve, vagy nagy a felelősség, akkor egyszerű, mert keresel egy kényelmesebbet és máris megszűnt a probléma.
Ha viszont valami fóbia vagy személyiségzavar, vagy egyéb mentális betegség áll mögötte, akkor ahhoz nem elég a pszichológus, pszichiáterhez kell fordulni.
Szia! Természetesen le lehet győzni. Igaz én is benne vagyok és néha úgy érzem hogy nincs kiút.
Próbáld ki a brandenburg neuro vitamin tablettát. Ezt pánikbetegeknek ajánlják. Gyógyszertárban meg tudod venni, igaz borsos az ára.
4-es
Azt, hogy pontosan nem ismerjük, nem azt jelenti automatikusan, hogy akkor nem az.
Szervi ok, mert: hat rá gyógyszer. Teljesen és egyenletesen hat, én pl 100%-os vagyok vele. Nincs olyan, ami gyógyszer nélkül másoknál, hogy hát már csak néha van, meg időnként hullámzó, meg 2 év után előjött 1x stb.
Valamint mert ugyanolyan hatások más emberből mást (semmit nem) váltanak ki, márpedig akkor szervi eltérésnek kell lennie. És ugye az agy is szerv, ezt ne felejtsük el, mert egyesek mindig csak úgy kezelik, hogy a fejünkben csak fogak, meg a "lélek" van. Hát nem.
Nem lehet.
El tudom képzelni, hogy valamilyen neurológiai probléma (is) van a hátterében, a neurológiai bajok pedig többnyire gyógyíthatatlanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!