Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges, hogy 1 esemény...

Lehetséges, hogy 1 esemény hatására megszabadultam a függőségemtől?

Figyelt kérdés

Van az a közmondás, hogy tudod kik szoknak le leghamarabb a cigiről? A tüdőrákosok...

Na most velem az a helyzet, hogy 10 éve sportfogadok akkor voltam 16, most vagyok 26. És a 200 forintoktól eljutottam oda, hogy most teljesen nullán vagyok.

Az elmúlt évben rohadt sokat nyertem, pár hete még 1 millió forintom volt. Viszont sosem kerültem adósságba, mindig volt egy határ. Jártam pszichologushoz is, de az semmit nem segítetett. Azért durvult el velem ez a dolog, mert én tényleg jó voltam ebben, volt hogy egy hónapban 300.000 Ft ot is kiutaltam. Máskor ezekből fizettem vissza diákhiteleimet. Csak ahogy jól ment egy idő után megváltozott az értékrendem. Mivel pont akkor kezdtem el nagyban játszani, miután felmondtam a munkahelyemen. És volt eredetileg melót kerestem, de olyan jól ment ez hogy a felmondásomkor volt 500.000 Ft om, eltelt 8 hónap éltem rendesen és még lett 1 millióm.... 3 nap alatt elbuktam 875-900.000 Ft-ot.

Aztán ahogy elbuktam, egyből kerestem melót. Találtam is szerencsére, nem válogatok. Amikor fogadtam azt mondtam, hogy ha nem fizetnek 250-300 ezret nem is megyek melózni.

Szóval visszatérve az elejére, mindig amikor buktam eddig újra és újra akartam játszani, visszanyerni, amikor meg sok volt hogy még több legyen. Most pedig hogy elbuktam egy ilyen nagy pénzt, meg sikerült értenem, hogy ez a játék rossz. Egyébként hívő ember vagyok, és a Bibliában 2 dolgot nem értettem meg az egyik a paráználkodás a másik pedig a szerencsejáték. Hogy miért rossz az.

És most nem úgy vagyok vele, mint eddig bármikor, hogy kéne egy kis pénz de jó lenne ezt meg ezt a meccset megtenni, vagy visszamenni az időben és a tegnapi X - Y meccset bár ne tettem volna meg. Hanem most úgy hogy a tinédzserkori önmagam helyében azt az első 200 Ft os tippmixet nem vettem volna meg amivel nyertem 1.200 Ft ot.

És mindezek hatására úgy gondolom, hogy nem tudom mi lesz még előttem eléggé félek a jövőtől, de ez a dolog mostmár maradjon mögöttem és ne nézzek vissza. Egy csomó régi tárgyat és jegyzetet kidobtam. Megjegyeztem a dátumot és ennyi.

2020. jan. 12. 01:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

"Rohadt sokat nyertem" "volt 1millió forintom" ez ìgy elég paradox módon hangzik. Ha olyan rohadt nagy pénzeket nyertél volna nem 1 millió forintod lett volna. 1 millió manapság nem egy vagyon. Van aki elrepül a magángépével Párizsból Londonba aztán ennyi naftát pöfékel az úton a gépe.

Na neki rohadt sok pénze van. Te meg egy kis 15 éves kamus vagy ezzel a kérdéssel.

2020. febr. 12. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! Lassan 1 éve írtad ki a kérdést. Hogy állsz a szerencsejátékkal azóta?
2020. nov. 17. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Gondolom függő azóta is. Magától nem szokik le senki.
2021. jún. 28. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!