Van, akinek sikerült legyőznie a szociális szorongást?
Figyelt kérdés
Hogyan sikerült? Mikor van szükség gyógyszerre?
Sajnos sokszor rossz a hangulatom és minden társas érintkezés teher.
Mosolygok, de legbelül rosszul érzem magam.
Szorongó alkat vagyok.
2020. jan. 8. 14:53
1/4 anonim válasza:
Igen, nekem, és még sok másiknak. Nem fog tetszeni a válaszom, pedig tudományosan dokumentált. Csak és kizárólag úgy lehet legyőzni, hogy menni kell bele a szorongást okozó helyzetekbe. Rendszeresen, sokszor, és sokáig. Ezt meg lehet tenni gyógyszerekkel lekábítva, vagy azok nélkül tiszta fejjel, de menni kell, nincs kiskapu. Szorongtam? Mint az állat. De egy idő után csökkent, végül kioltódott és teljesen elmúlt. Olyan 2 évembe tellett, de megérte.
2/4 anonim válasza:
Elsőnek igaza van bár én csak gyógyszerrel tudtam megtenni
3/4 anonim válasza:
Igen! Mikor rájöttem hogy a többi is olyan ember, akárcsak én! Semmivel sem többek!
4/4 anonim válasza:
Akinek sikerült. Milyen gyógyszerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!