Daganatos beteg a vőlegényem. Mit tegyek?
Én mindenben támogatom őt, de úgy érzem így 6 hónap után, hogy belerokkanok lelkileg teljesen. Mindketten 20 évesek vagyunk a családomtól nem kapok segítséget ők csak a párom egészségével vannak elfoglalva pont úgy ahogy én. Minden gondolatom körülötte jár a nap 24 órájában. Mielőtt kiderült a betegsége gyermeket terveztünk, ez most csúszott a gyógyulása utánra. Túl van 8 kemoterápiás kezelésen ezután még 4 következik aztán ki tudja. Nem szeretem ezt a bizonytalanságot és félek, hogy bedilizek.
Ha valaki van itt aki esetleg a cipőmbe jár/járt kérem segítsen.
Bárhogy is akarsz segíteni, mindig kérjétek ki az orvos engedélyét.
Ajánlom az Avemart, azt valószínűleg elfogadják.
A félelem, az aggodalom, a negatív beszéd, nem segít.
A szeretet adás, a remény, a jó várása, a vágyott dolgok kimondása. Ezek a jó kapaszkodók, ez vezet a gyógyuláshoz.
Nyugodj meg, minden okkal történik, és képesek vagytok az elviselésére. Meg fogtok erősödni általa, tapasztalatot szereztek, ami hasznos lesz az életetek útján.
Törödj magaddal is. Szakíts időt az étkezésre, pihenésre, hogy jó, erős támasz lehess. Csak ha "feltőltött" vagy akkor tudsz szeretetet, békességet adni. Ne add fel! Ne gondolj a holnappal, éld meg a mai napot. Találd meg a mai nap kapaszkodóit, örömeit. Aggodjon a holnap maga miatt.
Az időjárást sem tudjuk befolyásolni. Sokszor az is fittyet hány az előrejelzésekre is.
Együttérző szívvel, teljes gyógyulást, teljes helyreállást kívánok vőlegényednek, hogy közös örömteli életetek lehessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!