Egyre durvább a szorongásom, mihez kezdjek?
Általában nem a nap 24 órájában érzem ezt, de előfordult már ilyen is. Reggelente a legrosszabb.
2019 nyarán gyomoridegem volt, naponta hánytam, nem tudtam enni, pánikrohamaim voltak. Nem térnék ki részletesebben erre a történetre, a lényeg, hogy gasztroenterológus alátámasztotta, hogy pszichés. Pszichológushoz eddig is jártam, most is járok, de az alapvető problémámon nem segít. Az önbizalmam javult, könnyebben tudok kommunikálni másokkal, de ha rám jön a szorongás legszívesebben ordítanék hogy valaki mentsen meg.
Hogy mitől szorongok? Mindentől. Félek, hogy elgázol egy kocsi, belém kötnek az utcán és megvernek, megerőszakolnak, valahol terrortámadás tör ki, elrabolnak, kirabolnak, meggyilkolnak. Vagy hogy valamelyik szerettemmel történik valami...
Amikor átélek egy ,,rohamot" (vagy nem is tudom minek nevezzem) akkor remegnek és izzadnak a végtagjaim, remeg a hangom, sírok, gombóc van a torkomban, gyomoridegem van, hevesen ver a szívem, szédülök, közel érzem magam az ájuláshoz és félek hogy megőrülök.
Mihez kezdjek ha a terápia se használ?
17 éves vagyok.
Az általad elmondottak büszkeségről árulkodnak. Isten a büszkéknek ellenáll, de az alázatosoknak kegyelmet ad.Így vagy úgy, de hinni fogsz. A kérdés hogy mikor. Rajtad áll.
"Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok. Tisztítsátok meg a kezeteket, ti bűnösök, és szenteljétek meg a szíveteket, ti kétlelkűek."
JAKAB levele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!