Tudtok jó pszichológust?
Lehetőleg delmagyarorszagon levo pszichologust keresek, de pestre is szivesen elmegyek ha valaki nagyon jot ajanlotok, aki ott dolgozik.
Almasi Kittihez szerettem volna menni, de o sajnos mar nem vallal ujakat.
Ez lenne az elso alkalom hogy pszichologushoz megyek, ugy erzem hogy a parkapcsolati problemaimon mar nem tudok egyedul/ baratnos segitseggel tullepni, dontest hozni.
Koszonom elore is!
1. Tudnal esetleg irni nekem konkret neveket?
2. Latom meg nem voltal hasonlo helyzetben, hogy ilyen komolytalanul fogod fel ezt, remelem soha nem is leszel! Mindig is ugy gondoltam hogy jo ha valaki meg tudja a problemait oldani magaban is, de ahogy a fizikalis testunket karban kell tartanunk az egeszseg elereseert, ugy a shellemi testunket is karban kell tartanun, ami ez esetben esetleg egy szakemberrel valo beszelgetes, nem pedig a fizikalis sport!:)
De, voltam már olyan helyzetben, hogy indokolt lett volna. Csak abból indultam ki, hogy a szakember nem én vagyok és nem is egy vallatótiszt, hogy mindenáron kiverje belőlem a válaszokat. Hazudhatok is neki, elhallgathatok dolgokat, az pedig csak elterel. Nekem bevállt, hogy beszüntettem minden kontaktomat, hogy csak a gyötrő gondolataim legyenek, mással ne is foglalkozzak. Így sikerült konfrontálódni magammal és megérteni magam, rendezni a belső konfliktusaim.
Próbálhatsz szakembert, csak vigyázz, hoggy ne terelj vagy hazudj, mert akkor akár fel is gyújthatod a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!