Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehetnek mostanában...

Mitől lehetnek mostanában megint gyilkos gondolataim? Ölésre való kényszergondolat ez szerintem 21/F

Figyelt kérdés

Régebben is volt, most megint előjött.

Inkább olyan embereket ölnék meg, akik beszólnak kötekednek velem. De amúgy jó embernek tartom magam.

Amúgy jelenleg is pszichiáter kezel gyógyszerrel..

2019. dec. 26. 09:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A kezelőorvosodnak feltétlen említsd meg, ez egy lehetséges gyógyszer mellékhatás. Én akkor tapasztaltam fokozott gyilkolási vágyat, amikor csak épp hogy elkezdtem szedni a gyógyszert. A kezdeti 2-3 hétben felerősíti az alaptüneteket, ha otthoni beállításról van szó akkor szoktak felírni mellé nyugtatót is.

Ahogy a szervezetem hozzászokott a gyógyszerhez a kényszergondolat elhalványult. Nem tűnt el, mert évek óta ezzel élek, de nem foglalkozom vele mert nem rontja az életminőségemet drasztikus módon. Jó stressz vagy dühlevezetés lehet a sport, küzdősport gyakorlása. Nekem az utóbbi segített sokat.

2019. dec. 26. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj vagy kezeled az indulataid vagy jó pár év börtön lesz a sorsod barátom. Gondold végig melyik könnyebb.
2020. febr. 1. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!