Mitől lehetnek mostanában megint gyilkos gondolataim? Ölésre való kényszergondolat ez szerintem 21/F
Régebben is volt, most megint előjött.
Inkább olyan embereket ölnék meg, akik beszólnak kötekednek velem. De amúgy jó embernek tartom magam.
Amúgy jelenleg is pszichiáter kezel gyógyszerrel..
Inkább szabadulnál meg a gyógyszerektől!!! (Rendkívüli személyiségzavarokat képesek előidézni, hidd el!!!)
Én azt mondom Neked - saját élettapasztalatom alapján - hogy inkább járj el templomba, nézd más szemüvegen keresztül az életet. Megkereszteltek kisgyermekkorodban?
Kereszt szüleiddel van kapcsolatod? Ha igen, milyen a viszony Velük? Ha nem, miért nem tartjátok a kapcsolatot valamilyen formában?
A Gonosz Démonok IGENIS LÉTEZNEK, AKIK AZ EMBERT BŰNRE CSÁBÍTJÁK MINDENFÉLE FORMÁBAN - NE ENGEDJ TERET NEKIK!!!
Azt nem mondom, hogy legyél túl bigottan vallásos. Az sem egészséges. Inkább próbáld megkeresni az arany középutat...
KERESSÉL LELKI VEZETŐT!!! Jegyezd le a tapasztalataidat egy füzetbe - bármi ragadja meg a figyelmedet! Hidd el, a Szentlélek vezetni fog, az Őrangyal pedig vigyáz rád!
Ui: közösségekhez is tudsz csatlakozni személyesen a templomokban. Hittanórák, bibliaórák, imacsoportok, stb. (Áldás és Békesség legyen Veled!)
15 éves korom óta gondolkodok ilyeneken. Jelenleg 22 vagyok. Szerintem normális.
Leginkább keresztényeket áldoznék fel az igaz Isteneknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!