Miért nem hiszek a pszichológusnak?
Figyelt kérdés
Folyamatosan azt hiszem, hogy depressziós vagyok. Két éve járok terápiára, és gyakorlatilag minden alkalommal megkérdezem a pszichológust, hogy ez nem depresszió-e, amire ő mindig elmondja, hogy rengeteg depressziós emberrel dolgozott, és nem, én nem vagyok depressziós. Elvégzett teszteket is, azok sem mutattak ki depressziót.
Miért jutok el mégis mindig arra a következtetésre, hogy márpedig én depressziós vagyok? Hogy tudnám ezt már végre kiverni a fejemből? Már komolyan mondom, korlátoz ez a gondolat.
2019. dec. 24. 17:44
1/8 anonim válasza:
Te valóban nem depressziós vagy hanem bolond! Már abból a szemszögből is, hogy pszichológushoz jársz.
2/8 anonim válasza:
#1 Nyugi. Az antiszociális személyiségzavar egy pszichikai zavar és benne van a pszichiátriai könyvben. Szóval te is mehetsz pszichológushoz 😂
3/8 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdöttem, bár igazából a probléma az volt számomra, hogy sose mondott konkrét dolgokat, csak kérdezett. Na mindegy, a lényeg, hogy mint mindenhol, itt is néha az emberek szimplán nem illenek egymáshoz. Hiába jársz hozzá két éve, ha ti nem tudtok összeilleni sehogy se, akkor édes mindegy az egész, járhatsz hozzá negyven évig, az se fog sehova se vezetni. Ilyen pl. Egy anorexiás beteg és egy telt pszichológus kapcsolata. Sosem fognak összeférni, mivel teljesen más kaliberű emberek. Szóval szerintem keress valaki mást, akivel megtalálod a közös hangot.
4/8 anonim válasza:
1# nem akarok okoskodni, de nem csak a bolondok járni pszichológushoz, hanem pl olyanok is, akik stresszesek, és nehezen kezelik azt
5/8 anonim válasza:
Ja most jut eszembe hogy minek görcsölök én egy bolond miatt. 😀 Hiszen akkor ezek szerint ő mentális beteg. Hmm.
6/8 anonim válasza:
Jár teljesen egészséges ember is pszichológushoz, prevenciós céllal..
7/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy te valami igazolast szeretnel magadnak arra hogy kihúzhasd magad az élet bizonyos dolgai alól? ;) menj inkabb futni vagy úszni a pazichologus helyett éa beszélgess a barataiddal.
8/8 anonim válasza:
Milyen tüneteid vannak, ami miatt úgy gondolod, hogy depressziós vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!