Eddig mindig meg akartam halni most majdnem megtörtént és már nem akarok, miért? Volt valaki így?
Figyelt kérdés
Nem direkt, baleset volt. Annyira rosszul éreztem már magam mindenért hogy azt éreztem jobb lenne meghalni de most hogy majdnem megtörtént már nagyon nem akarok meghalni.
19l
2019. dec. 23. 21:05
1/5 anonim válasza:
Nem te vagy az első ilyen ebben a kiba világegyetemben.
Amúgy azért mert rájöttél hogy élni mégiscsak jobb mint meghalni
2/5 anonim válasza:
Én már többször is voltam így.Akkor is, amikor elveszítettem valaki fontosat... Furcsa volt pont akkor jobban ragaszkodni az életemhez.
3/5 anonim válasza:
Tipikus, elkényeztetett tini liba szindróma, aki semmit nem becsül és semmiért nem kell megdolgoznia...
4/5 anonim válasza:
halálközeli élményed volt?
nekem is jól jönne egy akkor nem rinyálnék annyit
5/5 A kérdező kommentje:
4# igen biztos voltam benne hogy meg halok nagyon rossz volt
2019. dec. 27. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!