Kilátástalan a jövőm. Mit tegyek?
Öngyilkos lennék legszívesebben, nem tudom mit kezdjek magammal. Depresszióval kezelnek... folyton aggódom és stresszelek a jövőm miatt, hogy mi lesz ha nem lesz jó munkahelyem, nem lesz barátnőm, az anyagiak miatt is aggódom, mindenért. Sosem volt még csajom. Mit tegyek? Meg akarok halni
21/F
Nem szórakozni születtünk a Földre, hanem küzdeni, tanulni, és tapasztalni. Szóval küzdjél, tanulj, és tapasztalj. Pont így voltam mint te, csak 10 évvel idősebben. Én nem az antidepresszánsoktól, nyugtatóktól gyógyultam meg, hanem attól, hogy abbahagytam a görcsölést. Vedd lazábbra a figurát, ne agyazz, csak élvezd amit lehet. Sétálj, nézelődj, olvass, nézd az embereket, keress vmi jó hobbit, szerezz kutyát, stb. Ha könnyedebben veszed az életet, akkor mosolyogni is fogsz, és ha mosolyogsz, akkor a kedves embereket is bevonzod. Nincs ebben semmi ezotéria, ez így működik.
És hadd osszam meg veled az elméletemet. 120 éven belül az összes most élő ember halott lesz, beleértve a ma született kisbabákat is. Akkor meg nem tök mindegy? El lehet tölteni ezt a kis időd búval bélelten is, meg kellemesen is. Ami problémát meg tudsz oldani, azt oldd meg. A többinek egy része majd magától megoldódik. A maradékon meg kár görcsölni, nem tudsz vele mit kezdeni, így nem is kell vele foglalkozni.
igen, én szakemberként mondom, h hidd el nyugodtan, amit az első írt. semmi nem fogja megváltoztatni az életed, csakis az, ha te magad átgondolod és radikálisan megváltoztatod a hozzáállásod. antidepresszáns és társai csak belevisznek egy olyan csapdába, amiből nem lesz kiút.
szóval gondold át, és rájössz h lehet másképpen is élni, lassanként szerzel egy bármilyen komolyságú bnőt is, és meglátod, sok minden változik kapásból.
Lehet picit hosszú, de remélem segítenek a válaszok benne:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
és egy motiváló videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!