Szedjek gyógyszert?
Figyelt kérdés
Elkeztem szedni kventiapin tartalmú antipszichotikumot, 25mg-ot majd 50mg-ot, és mióta szedem elmùltak a kényszeres gondolataim és kiegyensùlyozottabb lettem. A gond csak az hogy orvos nem írta fel, èn döntöttem ùgy, hogy szedem. Folytassam-e így, hogy hasznàl és emeljem az adagot, amikor szüksègesnek èrzem?2019. dec. 9. 17:59
2/6 anonim válasza:
3 napja kezdtem el szedni, de jóval magasabb adagban, pszichiáter írta fel. Ez elég erős antipszichotikum, nem lehet csak úgy szedni. Lehet nincs is rá szükséged. Ez felelőtlenség.
3/6 anonim válasza:
Semmiképpen ne szedd, és más ,gyógyszert' se erre. Az ilyesmik függővé tesznek, egyre többet kell szedned, s ha nem jutsz a megfelelő adaghoz valamiért, véged. Keress egy olyan orvost, aki nem gyógyszerrel kezel. Van más megoldás a problémádra.
4/6 anonim válasza:
De ha nem írta fel az orvos honnan szedted a gyógyszert ?!
5/6 A kérdező kommentje:
Szereztem, nem volt nehéz, más családtagom is szedi. Azóta beálltam 50mg-ra, és imàdkozom, hogy ha majd elmegyek dokihoz, hajlandó lesz felírni ugyanezt. Kvetipain nélkül remegek, nem alszom, fàj a fejem ès hànyingerem lesz
2020. jan. 3. 16:28
6/6 anonim válasza:
# 5 Elég hü.lyeséget csináltál szerintem.
Előbb kellett volna normális orvoshoz elmenni és majd ő felír valamit.
De így már kialakítottál egy király kis függőséget magadnak :D
Kb ugyanott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!