Miért csinálja ezt a nárcisztikus exem?
Több dolog is utalt arra hogy az exem nárcisztikus, pl. ha valamiben nem értettem egyet vele, akkor haragudott, szidta az exeit, ő mindenben jó és tökéletes stb.
Viszont ő szakított velem, én pedig utána letöröltem az ismerőseim közül. Utána mégis az üzenőfalán megosztott egy jó pár szerelmes zenét, idézetet. Volt amikor kiraktam egy képet és hasonló képet tett ki mint én. pl. kitettem egy képet egy bizonyos helyen, aztán ő is csinált ott egy pár napra rá képet. Majd összejött egy másik nővel egy pár hónapra a szakítás után.
Kirakok egy képet a történetembe, és szinte mindig megnézi. Tehát ebből gyanítom hogy nézi az adatlapomat is.
Az új barátnőjével is pont ugyanazokon a helyeken készíti a képeket, ahol velem is járt.
Még a haverja is felvett ismerősnek, és azóta engem lájkol. Az exem volt hogy még 2 kamu névvel is bejelölt ismerősnek.
Tévedés, hogy a nárcikat nem érdekli, hogy mi van az exükkel.
Dehogynem érdekli, nagyon is!
Azt akarja látni, hogy szenvedsz nélküle, hogy tönkrementél.
SOHA nem fogsz kimenni a fejéből!
SOHA!
Higgy nekem, ez 100 százalék.
Gonoszak, az a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!