Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csinálja ezt a nárciszti...

Miért csinálja ezt a nárcisztikus exem?

Figyelt kérdés

Több dolog is utalt arra hogy az exem nárcisztikus, pl. ha valamiben nem értettem egyet vele, akkor haragudott, szidta az exeit, ő mindenben jó és tökéletes stb.

Viszont ő szakított velem, én pedig utána letöröltem az ismerőseim közül. Utána mégis az üzenőfalán megosztott egy jó pár szerelmes zenét, idézetet. Volt amikor kiraktam egy képet és hasonló képet tett ki mint én. pl. kitettem egy képet egy bizonyos helyen, aztán ő is csinált ott egy pár napra rá képet. Majd összejött egy másik nővel egy pár hónapra a szakítás után.

Kirakok egy képet a történetembe, és szinte mindig megnézi. Tehát ebből gyanítom hogy nézi az adatlapomat is.

Az új barátnőjével is pont ugyanazokon a helyeken készíti a képeket, ahol velem is járt.

Még a haverja is felvett ismerősnek, és azóta engem lájkol. Az exem volt hogy még 2 kamu névvel is bejelölt ismerősnek.

2019. dec. 9. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Hiába írod ki minden héten ugyan ezt. A srác szakított és már rég túllépett rajtad. Neked is ezt kéne tenned.
2019. dec. 11. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Tévedés, hogy a nárcikat nem érdekli, hogy mi van az exükkel.

Dehogynem érdekli, nagyon is!

Azt akarja látni, hogy szenvedsz nélküle, hogy tönkrementél.

SOHA nem fogsz kimenni a fejéből!

SOHA!

Higgy nekem, ez 100 százalék.

Gonoszak, az a helyzet!

2019. dec. 11. 19:52
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Te egyáltalán tudod mi az, hogy nárcisztikus? Mert nem ez.
2019. dec. 11. 22:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem írtam le mindent ami erre utal. Továbbá volt olyan akinek leírtam a teljes történetet, és egyből rávágták többen is hogy nárcisztikus.
2019. dec. 12. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Nárcisztikus hoover. Majdnem mind csinálja. keress rá így.
2019. dec. 31. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Tényleg, az engem is érdekelne, hogy honnan tudod, hogy nézegeti a profilodat, főleg, ha nem is vagytok már ismerősök? A fb nem jelzi még akkor sem, ha ismerősöd az illető, hogy nézegeti-e a képeidet, vagy sem. Ez a sztori valóban csak a te fejedben létezik már. Amúgy meg, van olyan, hogy az ember visszanézegeti, hogy mi van az exeivel, főleg, ha sokat posztolnak. Az emberek nem azért nézegetik az ismerőseik postjait (vagy inkább úgy mondom, nem csak azért), mert bármilyen érzelmet táplálnak irányukban. Néha csak szórakozásból. Gondolj arra, hogy lehet, hogy a wc-n ülve görgeti végig a hírfolyamot reggelente. És akkor mi van? Mit jelent az? Semmit az ég világon. A valódi kérdés az, hogy te miért nem tudod leállítani magad, hogy ennyit foglalkozz vele. Inkább a saját életedre kellene koncentrálni.
2020. jan. 10. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!