Mi alapján írnak fel Anafranilt? Ha kérem megkapom?
Figyelt kérdés
Depis vagyok, alig merek kimozdulni, nincs egy barátom se, félek a társaságtól, tömegtől, bezárkózott vagyok és folyton stresszelek, szorongok. Kb két éve nem járok suliba/munkába. Próbálok vagy egy éve rávenni magam, hogy életmódot váltsak, de már csak akkor vagyok "jól", amikor elmerülök egy hosszú sorozatban. Minden más esetben mi lesz így, mit fogok kezdeni, nem megy, muszáj vmit tennem, de hogyan .. Ez megy, meg a veszekedés itthon. Ha ezt elmondom a dokinak, ugye nem küld pszichiátriára? Csak vmi ideg lenyugtató, stresszoldót szeretnék, rokonok ezt az anafranilt mondták, meg anyu ismerősei, mindenki, akivel beszélt rólam. Próbáltam kimászni egyedül ebből, de nem megy.2019. dec. 9. 11:26
1/1 anonim válasza:
Nem, nem kapod meg bemondásra, arról nem is beszélve, hogy gondolom az ismerőseid nem orvosok, ugye?
Kérj beutalót a pszichiátriára és az orvos majd ír neked megfelelő gyógyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!