Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy győzzem le a depressziót?

Hogy győzzem le a depressziót?

Figyelt kérdés
Legalább másfél éve tart voltam rengeteg pszichológusnál egyik se segített már szerekhez is nyúlok egyedül ez segít. Apám vert minket gyerekkoromba a pszichológusnál eddig jutottunk hogy ettől van. Mit csináljak??? Hogy győzzem le vagy le lehet egyáltalán??? 21/L
2019. dec. 7. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Le lehet.
2019. dec. 7. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem rengeteg pszichológushoz kell járni, hanem egyhez, aki jó. Két alkalomtól nem fog megváltozni. Ez egy hosszú folyamat. Nem mondták, hogy antidepresszánst kéne szedned?
2019. dec. 7. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Lépés elengedni a múltat. Ekkora terhet cipelni no-stop nem lehet. Azt, hogy hogyan találod meg ennek a módját, magadban keresd. Amikor ráébredsz, hogy ennek az önmarcangolásnak semmi értelme, akkor lépsz a gyógyulás útjára.

Nekem az segített, hogy kiléptem az akkori életemből. Mindent és mindenkit hátra hagytam. El se tudod képzelni azóta mennyivel stabilabb vagyok lelkileg. De piszok nehéz volt. Még nem vagyok készen teljesen, de érzem a javulást. Vannak rosszabb napok, de azok a napok csak alkalomadtával.

2019. dec. 8. 02:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szakember segíthet. Írhatsz am ha szeretnél beszélni valakivel.
2019. dec. 8. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szakorvos segítsége kell. És ez nem a sablon. Én 3 évig borzasztóan éltem, amit a körülöttem levő világnak nem mutattam ki tudod. És amikor eljutottam arra a szintre, hogy fizikailag nem voltam képes elmenni dolgok mellett, akkor jött egy érzés, hogy na most nyomás segítségért. És képzeld, jót tett. Még most sem oké minden, de ezért vagyok itt, mert megtettem ezt a lépést. Nem az a probléma tudom, hogy valakinek vannak gondjai, hanem az, ha nem is akarsz tenni ellene. Próbáld meg, remélem jól alakul az életed! Hajrá!
2019. dec. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!