Hogyan győzzem le a depressziót? Vagy ez nem is az? Kinek mi a tapasztalata?
Hasonló gondokkal küzdöttem én is.Nem vagyok szent,de elkezdtem olvasni a Bibliát és hittem benne hogy Isten segít,mivel úgyéreztem csak ő tud segíteni.Öngyilkosságon gondolkoztam én is,voltak pánik rohamok nekem is,de egyszerűen elmúlt!Hittem benne hogy meggyógyulok,minden este elképzeltem hogy "normális,egészséges" életet élek.Egyszerűen elmúlt,néha vannak olyan napok amikor rossz kedvem van,de ez már nem depreszió,nem lehet mindenkinek mindíg jó napja!:D Annyi szép és jó dolog van az életben,biztos vagyok benne hogy elfog múlni nálad is,az öngyilkosságot meg felejtsd el,én is rájöttem hogy mekkora baromságon gondolkoztam.Hidd el az Isten megsegít!Csak higgy benne,néha mondj el egy imát!Kívánom hogy boldog légy!
23F
Érdekes, amit írtál. Úgy gondolom, hogy neked igazából nem orvosra van szükséged, hanem valakire, akinek elpanaszolhatod mindennapi gondjaidat. Én öngyilkossági kísérlet után jöttem erre rá. Most még a gyógyulás szakaszában vagyok, helyre akarom hozni azt, amit elrontottam, de később szeretnék segíteni azoknak az embereknek, akik ilyen helyzetben vannak. Ha érdekel, szívesen elmesélem a történetemet, meghallgatlak téged. Ilyenkor nagyon jó egy másik ember szemszögéből látni a dolgokat. Írj bátran, nem harapok. Segíteni szeretnék!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!