Mi bajom lehet?
Gimnazista korom óta nagy hangulatingadozásokkal küzdöm és nem igazán találom a helyem. Mikor ittam (és ez egy időben elég gyakori volt) sokszor elvesztettem az önkontrollom, törtem zúztam, megvagdostam magam, egy ilyen alkalommal a pszichiátrián kötöttem ki. A környezetem alapvetően intelligemsnek tart, lassan megszerzem a diplomámat, az egyetemi tanáraim is sokat láttak nennem. Mégis iszonyat ürességet és motiválatlanságot érzek...
Jártam 3 pszichiáternél, szedtem több gyógyszert, voltam pszichoterápián, de csak kidobott pénznek és időnek bizonyult.
Néha úgy érzem, hogy bennem van a világ minden jósága és mindenkinek segíteni akarok, néha pedig, hogy ba****a meg mindenki, csak nekem legyen jó. Olykor aszexuálisnak gondolom magam, olykor egy vágyakkal teli férfinak. Olykor erősnek és határozottnak, máskor gyengének, aki meg akar halni. És ezek NAPONTA TÖBBSZÖRY változnak. Nem tudom már mit tegyek...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!