Hová irányíthatnak, milyen kezelést kaphatok ennyi idősen?
17 éves vagyok. Az iskolapszichológushoz alkalmanként szoktam járni konzultációra, elsősorban iskolai problémák miatt, bár egyszer családi gonddal kerestem fel.
Mostanában úgy érzem, hogy a múltban történt családi traumák "rám szakadnak", segítségre lenne szükségem a feldolgozásukhoz. Pl. rendszeres terápiára.
2 hét múlva megyek konzultációra az iskolapszichológushoz és meg szeretném kérdezni, hogy milyen lehetőségek vannak erre.
Ezután ő hova küldhet engem? A helyi kórházban van ifjúsági pszichiátriai osztály, oda?
Illetve a szüleim beleegyezése kell hozzá, hogy pszichoterápiára járjak? Arról sem tudnak, hogy az iskolapszichológushoz járok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm! Hát leginkább a tb finanszírozott lenne jó.
Gyógyszereket nem szeretnék szedni. Igazából az ifjúsági pszichiátria mellett van egy "gyermek és ifjúsági mentálhigiénés gondozó" osztály is. Ott foglalkozhatnak ilyennel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!