Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen módszerekkel, praktikák...

Milyen módszerekkel, praktikákkal tudom felfrissíteni az agyamat akkor, amikor az kevésbé fogékony a tanuláshoz?

Figyelt kérdés
Kresz tanuláshoz lenne szükségem valamilyen praktikára. Vannak napok, amikor kiválóan fog az agyam, és van, amikor az adott szabályt csak második, vagy harmadik nekifutásra fogom fel, vagy csak akkor jegyzem meg, ha többször is elismétlem magamban, különben kimegy a fejemből... tudtok segíteni, tippeket adni nekem?

2019. nov. 26. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Aludj sokat. Ginko bilobát szoktál hasznalni. Én még nem próbáltam szóval majd írd meg ha.hatott
2019. nov. 26. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Sportolsz valamit aktívan heti 3-4x legalább?
2019. nov. 26. 10:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Mondjuk mivel BKV-val járok munkába, a lakás és a buszmegálló, valamint a HÉV- és a munkahely között oda-vissza van összesen 1500 méter amit gyalogosan teszek meg, bár tudom, hogy ez szinte a semmivel egyenlő. A Gingko bilobát még nem próbáltam (ami mondjuk van is otthon), de egyelőre még úgy voltam vele, hogy 35 évesen nem biztos, hogy még itt az ideje, hogy ilyeneket szedjek...
2019. nov. 26. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Gingko annak segít akinek nem elég jó az agyi vérkeringése.

1500 méter nem sok. Kb úgy működik, ha heti 3-4x végzel magas intenzitású edzést. Bármi lehet, mert a súlyemelésnek is van hatása.

Ezek alapos tudományos kutatás eredményei, amit magamon is tapasztalok. Viszont a rendszeresség a lényeg.

2019. nov. 26. 11:33
 5/6 A kérdező kommentje:
korrigálok... 1500 oda, 1500 vissza. Vagyis kb. napi 3 km, de ez még mindig nem túl sok
2019. nov. 26. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én amúgy sokféle cuccot kipróbáltam...

Kávét, koffeintablettát (az első adag segít aztán feszültté válok)

Gingkót: sok hatása nem volt.

Ginsenget: Feszültté tett és néha erekcióm volt .. de ugyan úgy beálmosodtam meg elfogyott az agyam

Memoril mite: Piracetam... ettől kipukkadt az agyam sok hatása nem volt

...

Tehát leginkább talán egy erős kávénak volt hatása tejjel, meg 7-8 óra alvásnak. Minden más inkább csak feszültté tett.

Na meg a rendszeres aktív sport. Bringa, falmászás, súlyzós edzés, futás. 1-2-3 óra adott típustól fűggően.

2019. nov. 26. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!