Lehetséges bekerülni úgy pszichiátriára, hogy nincs (súlyos) gondom?
Nekem ez az egész egyszerűen túl sok. Idegeskedni munkahelyen, aggódni a magánéletben, hogy kivel, mi fog történni, félni a jövőtől, rágódni a múlton, látni, ahogy mindenkinek megy az élet, mindenki sikeres, kivéve engem.
Egyszerűen nem megy nekem ez az egész. Megcsömörlöttem a teljesen átlagos hétköznapjaimtól - mi lenne velem, ha tényleg nehéz életem lenne?
Igazság szerint legszívesebben feladnám az egészet. Öngyilkossághoz sajnos gyáva vagyok (régen könnyebben megtettem volna). Így marad az, hogy esetleg bekerüljek egy pszichiátriára. Lehetséges? Lehet jelentkezni olyan indokkal, hogy nekem "jobb lenne" ott?
30F
8: Pont ez lenne a lényeg. Mivel a legtöbben úgy gondolják, nekem nincsenek valódi gondjaim, valószínűleg elzavarnának egy ilyen intézményből. Én tudom, hogy "meggyógyulni", meg boldognak lenni már nem tudok. Soha. Épp ezért lenne jó, illetve szeretném a gyógyszerezést, azt, hogy leszedáljanak. Hogy ne legyenek gondolataim. Soha többé.
9: Soha nem vágytam sehová. Meg amúgy is, az is csak pénz. Arról nem is beszélve, higy ugyanúgy gyűlölném magam ott is.
12: nem lehet valtoztatni. A múltat nem törölhetem ki. Selejtes, rosszabb vagyok mindenkinél. Kudarc, még a legalapvetőbb dolgokban is. Ezen nem változtat a környezet váltás.
Rengeteg dologgal nem tudok szembenézni. Rendszerint kudarcok. Igaz, sokuk olyan, amit a legtöbben nem is éreznek problémának - egyrészt, mert el sem tudják képzelni azt a helyzetet, illetve azért, mert nem törődöm típusok. Amilyen én nem vagyok és nem is szeretnék lenni.
10 éven keresztül próbálkoztam. Megtettem a lépéseket. Eredmény pedig az lett, hogy a legalapvetőbb dolgokat is elvette tőoem az élet. Ez pedig szép lassan felemésztett, ezért szeretnék leszedálva, egy növényként létezni.
Neked súlyos önértékelési problémáod vannak. Konkrétan saját magad nem szereted csak tudod ez kisugárzik.
Kezdj magaddal valamit állj fel a padloról! Kicsit a gondolkodásodon kéne változtatni éa hidd el sokminden változna.
Nem akarom megoldani a gondomat (tudom, hogy nem lehet).
Azt szeretném elérni, hogy a lehető legkevesebb dolog zavarjon. Ehhez lenne jó, ha teljesen leszedálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!