Mi lehet ez, milyen ember vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szószátyár, nem szeretek feleslegesen beszélni, beszélgetni.Ma éjjel olyan tartalmú álmom volt, hogy egy kisebb csoport elött felszólaltam, folyamatosan beszéltem, nem kellett a szavakat, mondatokat keresnem.Mi lehet ez? Jelent valamit ez az álom?2019. nov. 24. 12:55
1/1 anonim válasza:
vágysz rá, hogy kifejethesd magad. Igazából a valóságban is ilyen egyszerű, ahogy álmodban tetted, csak nehezebb elszánni a dolgot.
Én olyan ember voltam akinek be nem állt a szája, ma meg a ugyan azt teszem amit te, feleslegesen minek rizsázzak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!