Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbiások ennek...

Szociális fóbiások ennek örülnétek?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy akinek úgyszint ilyen fóbiája van, azokkal szervezhetnénk egy közös csoportot, ahol találkoznánk egymással és gyakorolhatnánk egymás előtt bizonyos szituációkat, egy megértő közegben :) így elég nagy esély lehet a leküzdhetésre, mert ugye ezt csak így lehet, gyakorlással! Akit érdekel az írjon nyugodtan üzenetet a részletekért. (Ingyenes,kötetlen dolog lenne ez,a jó szándék vezérel ^^ )

2019. nov. 16. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem baromság...Én már boltba is alig bírok elmenni.

Eddig mindenféle agyatlan szorongás miatt,mostmeg már a pénzhiány is bejátszik.Nem tudom már elképzelni hogy mégegyszer valami agyatlan munkát csináljak idióta emberekkel,fillérekért.Hülye gondolatok szállnak meg egyre intenzívebben.

2019. nov. 17. 01:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromi jo otlet lenne! Szervezzuk meg :)))) csak egy jo helyszin kellene ahol nincsenek kivulallok.

1. Total aterzem, ismeros ... Jobbulast neked is :(((((

2019. nov. 17. 08:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Na orulok,hogy irtatok!
2019. nov. 17. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerveződik valami, nekem is szóljatok. Én benne lennék, sokkal könnyebben lehetne megbirkózni dolgokkal együtt.
2019. nov. 22. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes ötlet. Mindenképpen segítene. Én konkrétan a boltba meg bírok lemenni. Ma már egy barátom sincs. Nem mintha olyan sok lett volna.
2020. jan. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!