Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A magyar zárt osztályokon...

A magyar zárt osztályokon vannak olyan elmebetegek akik egész nap csak megkötözve lehetnek mert ha kiszabadulnának akkor akár mészárlást is csinálnának?

Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 22:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
Én láttam és elég félelmetes volt. Kissé sajnáltam. Viszont ez egyáltalán nem szórakoztató. Mindig dühkitörései voltak és mindent felborított. A nővéreknek,ápolóknak neki ment. Hozták a szíjjat és lekötözték. Nem egy jó látvány. Viszont azon mindenki röhögött amikor bekapcsolta a riasztót,még ő maga is röhögött. Az egész kórház zengett. A gomb benyomódott és nem tudták leállítani.
2019. nov. 14. 09:02
 22/27 anonim ***** válasza:
94%
Elkéstél, már elmúltak azok az idők, amikor ezek az emberek látványosságok voltak. Ma már nehezebb egyáltalán bekerülni. Ha rokonod, barátod, gondnokoltad, akkor meglátogathatod, de akkor nem látványosságként fogsz tekinteni rád, hanem szomorúan.
2019. nov. 14. 19:52
 23/27 anonim ***** válasza:
87%
Vannak de életük végéig nem lehetnek lekötözve mert a kezük elsorvadna. Engem is izgat amúgy ez a dolig de szerintem úgy van ahogy elképzelem. Lehet egyszer kényszerzubbonyba teszik őket 2 hétre a gumiszobába aztán 2 hétig ágyhoz kötik öket hogy cserélödjön. Közben meg leszedálják őket orvossággal. Amúgy nem tudom, én hallottam valakitől hogy a nagyváradi pszihiátrián kimebt az udvarra cigizni s a hülye ápolók kényszerzubbonyba tették de 2 doboz cigit adott az orvosnak s levették róla. Másról hallottam hogy összecsavart lepedővel ágyhoz kötöztek s napokig úgy volt.
2021. febr. 3. 22:26
 24/27 anonim ***** válasza:
87%
#23: A kényszezubbonyban is rögzítve van a kéz, úgyhogy sorvad tovább.
2021. febr. 4. 04:39
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"kényszerzubbonyba tették de 2 doboz cigit adott az orvosnak s levették róla"

:D

Ha kényszerzubbonyban volt, hogy adta oda a cigit az orvosnak?

2021. febr. 4. 07:11
 26/27 anonim ***** válasza:
79%
Megígérte az orvosnak hogy ad cigit ha elengedi és elengedte. Ez tényleg megtörtént a nagyváradi pszihiszrian. Még volt egy másik eset mikor valakinek ellopták a borotvált meg a pénzét az orvosok és 3 hónapig bennt volt, akkora szakálla lett mint egy ortodox papnak. És az orvos rafogták hogy halucinált mert nem vallottak be hogy az ápolók loptak el.
2021. nov. 23. 22:44
 27/27 anonim ***** válasza:
82%

"valakinek ellopták a borotvált meg a pénzét az orvosok és 3 hónapig bennt volt, akkora szakálla lett mint egy ortodox papnak. És az orvos rafogták hogy halucinált mert nem vallottak be hogy az ápolók loptak el."

Most akkor az orvosok lopták el vagy az ápolók? És ha nem vallották be, akkor honnan veszed, hogy ellopták? Lehet, hogy tényleg hallucinált... :)

2021. nov. 24. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!