Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Floxet (fluoxetin) szedése...

Floxet (fluoxetin) szedése miatt képtelen vagyok aludni. Ez a későbbiekben elmúlik?

Figyelt kérdés

2019. nov. 11. 02:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Persze, hogy baromság(nem lehet meghalni ezektől, rivotrilból is GRAMMOK kellenek 3-4) , de öngyilkos jelölteknek nem adnak ki, komoly depresszió esetén altató adása nem javallt, ezt betegtájékoztató írja. Természetesen ott van az élni akarás bennem, jól keresek(nem szorulok közvetlen senkire) , elnapolva a dolog témakör. Szendi Gábort is olvasom, nagyszerű, de csak azért mert saját bőrömön tapasztalok dolgokat, így szerintem nem mindenben van igaza. Omega 3-at 2grammot, centrumot 2x1, kóser só, mozgás, étrendben, beszélgetős terápia, stb. De az élet cifrább, mint amit sokan gondolnak. Ha normális emberrel ugyanazokat követik el élete során hasonlóan érezné jól magát. Logikus gondolkodás nem elég, érzelmeket nem lehet igazán megváltoztatni, ha ügyes a szakember tompítani. SSRI nem komolyan addiktív. Minden gyógyszer árthat, ami használ. Fitoterápiás szerekben is árt ami használ nagy mennyiségben, sok esetben egészségesebb a gyógyszer, mint ezek táplálék növények túladagolása. Prozacos lövöldözéses esetek na ja, mert mondjuk, ha egy olyan gyerek szedi, aki titokban eleve imád állatokat kínozni és beszerezik és nem alszik hetekig, majd túladagolja az valószínű nem segít a helyzeten. Pécsi lövöldözős is szerintem szer nélkül is megtette volna.
2019. nov. 14. 09:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Figyelem aki ide téved és ez a problémája, most minden gyógyszer nélkül tudok aludni floxettel adtam megegy hét esélyt! Most meg aluszekony vagyok.... Nos 1000xinkább :) fel sem tudjátok fogni milyen több száz órát nemigazán aludni! Azért nem is értettem miért köszönt el úgy, hogy ezt a dózist még megharomszorozzuk 60mg-ra.
2019. nov. 15. 13:45
 13/14 Imi1973 válasza:
Több SSRI gyógyszer létezik, gyakorlatilag mind a szerotonin visszavételt gátolják az idegrendszerben. Ennek az ingerületátviteli anyagnak a magas szintje okozhat depressziót (alacsony hangulati szint). A vissza nem vett szerotonin kb. 2 hét alatt bomlik el az idegrendszerben. Ez idő alatt a depresszió szintje fokozódik. Tehát a gyógyszer annak lesz jó, akinek kezdetben rossz! Az álmatlanság ha rögtön jelentkezett, az egy olyan mellékhatás, amely nem a szerotonin szinttel van összefüggésbe, tehát véleményem szerint indokolt a más SSRI készítményre váltás!
2019. dec. 8. 22:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Visszajött az álmatlanság, viszont minden más hatása pozitív. Na ja, nehezebb orgazmus... 5. hete szedem, 20mg-ot.
2019. dec. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!