Szerintetek ezek a tünetek mire utalhatnak? Csak késői fejlődés vagy valami más?
Figyelj, ez akármi lehet. Vagy semmi.
Fejlődésneurológushoz kell menni. Vésőnő, gyerekorvos mit mond?
A lányomnál is volt önbántalmazás, 3 évesen szólalt meg először. Még manapság is előfordul, hogy feltépi a körömágyát, ilyesmi... Tudod, miért csinálja? A belső feszültség miatt!! Nem tud kommunikálni, frusztrált.
Eddig 2x voltunk a fejlődésneurológián, még azt mondta a doki, hogy várjunk még.
Tsmt nagyon hasznos, valamint menjen bölcsibe! Ugyan ezt jártam én is végig.
Azt, hogy nem tud kommunikálni, az unokatestvéred kisfiára értettem azt a mondatot. Lehet, hogy félreérthető volt. Az én kislányom már beszél.
Helyi korai fejlesztő helyre el kell vinni, ott kaphat beszédindító terápiát. Az nagyon jó! De kell mellé a torna (tsmt, ayres)
A szülei hogy viszonyulnak ehhez a helyzethez? Hajlandóak vinni a gyereket ide-oda, vagy tagadják a problémát?
Esetleg az is lehet, hogy pontosan tudják, hogy mi a baj, csak neked nem mondják el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!