Miért nem sikerül elfogadnom magamat?
Figyelt kérdés
Annyira utálom, hogy így nézek ki, semmi nem tetszik a külsőmön, és utálom hogy ebben a testben kell élnem, belenézek a tükörbe és rondának látom magam, alacsony vagyok, sovány, vézna, átlagos szem és hajszínnel.Nem tudok beletörődni, hogy ilyen rossz géneket örököltem, egy genetikai hulladék vagyok, és ezzel minden nap szembesülnöm kell a tükör előtt, ráadásul mások előtt is meg kell jelennem így.Már régóta próbálom magam elfogadni, de nem sikerül, mert máshogyan szeretnék kinézni.2010. júl. 18. 08:41
11/12 A kérdező kommentje:
12:31
Nem szedtem, és szerintem fölösleges is szedni gyógyszert.Attól még nem lesz önbizalmam és nem fogadom el magam ha begyógyszereznek.
2010. júl. 20. 18:44
12/12 anonim válasza:
Vannak ingyenes pszichológusok is, pl a családsegítő központokban: Érdemes őket felhívni és érdeklődni. Attól, h ingyenes, még lehet jobb, mint a fizetős. Tudok olyan esetről, h egy drága pszichiáternél csak romlott az illető állapota, és tudok olyanról is, h egy ilyen ingyenes pszichológusnál javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!